http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Chatime Cappucino

By 7:09:00 PM ,

Chatime Cappucino



Chatime Cappucino
Beli kat Mines


Serius sedappp! Pahit-pahit rasa dia. Cappucino Cold Regular RM8.50. 

You Might Also Like

6 comments

  1. Kalau pergi chattime, memang forever minta tea hazelnut.. Sedapppppo

    ReplyDelete
  2. Wah..ni kalau minum tak boleh pndang kiri kanan..hehe.,

    ReplyDelete
  3. kenapa sampai lapan ringgit -_____- hahaha pernah rasa chattime dua kali. first kawan tolong order. second order sendiri. yang order sendiri tu serius tak sedap

    ReplyDelete
  4. woowiieee... sedapnya.. hai salam kenal.. nanti jemput ke blog saya ye.. sape2 yang nak melangsungkan perkahwinan ke, tunang ke or ade event2 yang memerlukan make up servis pn dijemput ke blog saya.. :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.