http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

JANGAN TUNGGU TENANG BARU BERZIKIR TETAPI...

By 8:28:00 AM , , ,

JANGAN TUNGGU TENANG BARU BERZIKIR TETAPI...


JANGAN TUNGGU TENANG BARU BERZIKIR TETAPI...


Kata hikmah : Jangan tunggu tenang baru berzikir, tetapi berzikirlah supaya hatimu tenang. #deep


Pagi ni awak awak dah berzikir ke belum? Kalau dah, alhamdulillah. Kalau belum, apa alasan anda? Tak sempat? Busy? Tak terasa nak berzikir? 

Kita kena ingat bahwasanya kita bernafas menggunakan udara yang Allah bagi. Menyedut menggunakan hidung dan hidung yang sempurna tu Allah yang beri. Kita dapat dan mampu untuk bernafas semua kerana kehendak Allah. Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah. Yeayy dah 3 kali berzikir hehe.

We can make mistakes, but we must learn from mistakes :)

Takde kelas harini jadi kena mengadap journal FYP hehehe.

Adios~morning! Jangan lupa sarapan ;)

Wassalam~



You Might Also Like

8 comments

  1. Alhamdulillah dah adik cumil..akak PC dah zikir..dah sarapan juga..hehehehe..subhanallah..

    ReplyDelete
  2. Hakakkk ni bila rasa marah kat someone didik diri untuk berzikir.... sama laa macam husband hakakkk... kalau tak lakibini asyik memaki... especially bila tengah drive... hahhaha... thx for reminding, my dear.

    ReplyDelete
  3. Selamat pagi.. Jom mulakan hari dengan zikir.. Terima kasih ingatkan.. moga kita menjadi yang lebih baik disisi Allah SWT aamin

    ReplyDelete
  4. kc...terima kasih ingatan ni...hurmmm

    ReplyDelete
  5. InshaaAllah akan sentiasa dlm ingatan ..thx for good sharing

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. Alhamdulillah..
    Betapa kerdilnya kurasa disisiNYA kerana DIA selalu ingat pada kita tapi kita..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.