7 ELEVEN PROMOSI HARGA SPECIAL RM1!

by - November 10, 2015

7 ELEVEN PROMOSI HARGA SPECIAL RM1!


7 ELEVEN PROMOSI HARGA SPECIAL RM1!



7E membuat promosi harga special dengan nilai rm1 setiap satu barang pada tarikh ditentu kan.


Seluruh 7e di malaysia membuat promosi ini. Hanya barang ini sahaja .



10-11 november
-air kotak vico
-air yeo's
-air lipton -mister potato

17-18 november
-maggi hot cup - kotex
-air kotak yeo's yeogurt drink
-kitkat 2 fingers -mameebev cool tea -air kotak harshey's soyfresh -nescafe -ubat gigi darlie 24-25 november -goodday UHT milk -mister potato crisps
HANYA RM1 SAHAJA . TIADA LIMIT PEMBELIAN .
-garnier men -garnier women -fumakilla 1-2 December - yeo's laici -dutch lady UHT milk -mamee monster -Mamee chef cup -l'oreal shampoo


Ada satu group saudara tu share kawan dia ada yang dah beli barang-barang harga special RM1 harini (10 Nov) kat 7Eleven. Bestnya!


7 ELEVEN PROMOSI HARGA SPECIAL RM1!


7 ELEVEN PROMOSI HARGA SPECIAL RM1!




Agak-agak kalau ajak abi pergi beli kat 7Eleven abi mahu ke ek. 7E kat depan seberang jalan tu je hahaha. 

Yang lain semua macam mana? Dah beli dah barang-barang harga special RM1 7E ni? Kalau dah, sharing is caring lah kanhahaha. :p


You May Also Like

9 comments

  1. Salam singgah sini dik...wahh...murahnya...rugi ni kalau tak pergi 7E....nasiblah tempat akak ni jauh dari 7E...kalau tak nak juga pergi memborong...hihi...

    Akak tag adik join GA di sini....hihi

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/11/giveaway-duit-saku-bawal-aidijuma-by.html

    ReplyDelete
  2. Wah murahhhh ni..nak gi boronng jugaklah..hihihi

    ReplyDelete
  3. hai ! entry sama dengan kita :)

    jom singgah !

    http://shoyumilks.blogspot.my/2015/11/wow-7-eleven-buat-gila-lagi.html

    ReplyDelete
  4. Untung hang dapat pegi kaut semua. :D. Saya pegi habis semua. haha

    ReplyDelete
  5. datang2 tinggal air kotak je lain habis. haha

    ReplyDelete
  6. kalau sebrang jalan memang dah pergi la, masalah jauh sikit dari rumah .malaih la

    ReplyDelete
  7. Haritu saya nak beli tak sempat sebab dah habis stok :(

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p