http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Pernah tak dengar "Malam terasa panjang bila kita solat Isyak awal"?

By 7:57:00 AM ,

Pernah tak dengar "Malam terasa panjang bila kita solat Isyak awal"?


Pernah tak dengar "Malam terasa panjang bila kita solat Isyak awal"?


You Might Also Like

10 comments

  1. erm. betul la. mmg terfikir gitu, tp x pernah lak terasa nak tulis. hihih. btul sgt

    ReplyDelete
  2. Betul..ada juga rasa macam tu...alhamdulillah..rasa lambatnya waktu berlalu..

    ReplyDelete
  3. Bukan solat isyak je..waktu lain pun sama..kalau buat awal ,mesti hari tu rasa cukup untuk kita..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Indah pernah rasa, bila solat awal. rasa mcm banyak je masa untuk buat benda lain . Bila buat benda lain dulu, rasa tak cukup masa. huhu

    ReplyDelete
  5. Oh patut lah.....Keberkatannn....paham...

    Salam sayidah,

    Akak singgah dan ada tag awk tuk GA nie, http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/hanas-birthday-giveaway-partyy.html meh lah join sama Sayidah...hihihi ;) tau..tau... join tau...hihihi

    ReplyDelete
  6. Hmm. Bila fikir balik betul jgk tu..

    ReplyDelete
  7. betul,,, kalau solat awal, rasa panjang je malam tu,,,

    ReplyDelete
  8. betul setuju, duduk saja saja, pastu mesti ckp lah baru pukul 10 ke? cenggitu haaa

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.