http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada !

By 11:00:00 AM , ,

Assalamualaikum semua! :) Jom cerita pasal bateri kereta kong jom harini! Bukan apa, korang pernah terfikir tak .. kalau tiba-tiba bateri kereta tak berfungsi kat tepi jalan , korang akan buat apa pada situasi terdesak macam tu? Pagi-pagi keluar dari rumah dengan niat suci nak drive pergi ke tempat kerja, tiba-tiba pulak bateri kereta spoil buat hal.. apa tindakan korang? Call suami minta tolong? Call kawan rapat untuk minta bantuan? Menunggu di situ kot kot ada kereta lalu boleh minta tolong tengok-tengokkan? Kalau mereka semua sibuk, atau jika mereka tak angkat phone walaupun dah call mereka sampai hangus telefon kita? Situasi akan menjadi lebih teruk jika benda ni berlaku di tempat-tempat sunyi atau gelap, yang boleh membawa bahaya dan pada masa yang sama tiada kenalan rapat yang boleh datang bantu..haaa acamno? Haishh scary pula bila fikir kan. Untuk pengetahuan semua, saya tinggal di Seremban, Negeri Sembilan. Saya pun terfikir gak ni, macam mana laa kalau tetibeee je bateri kereta kong di tepi jalan, apa laaa yang harus saya buat. Paling-paling teringat pun masa tu, saya akan call abi (ayah saya) untuk ambil saya di situ. Kalau abi ada kerja time tu? Call kawan saya la kot kan. Siapa lagi. Suami belum ada lagi haha. Tapi.. kalau la saya call kawan saya sekali pun untuk datang membantu.. Mereka tahu ke macam mana nak betulkan? Mereka pandai ke nak check apa yang rosak, bateri kong ke tidak. Mereka kenal ke nama-nama bahagian enjin kereta tu? Pasti sedikit dari mereka yang tahu semua hal-hal kereta ni kan.

Kelebihan Menggunakan Khidmat bateriku.com Jika Bateri Kereta Kong


Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
Bateri kereta kong di Seremban
Takpe takpe! Jangan risau! Bateriku.com ada penyelesaiannya! Bateriku.com sedia membantu! Okay la sebelum cerita kelebihan dan kebaikan memilih bateriku.com jika bateri kereta kita kong, mesti nak tahu jugak apa benda laaaa bateriku.com ni kan.

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
Tentang bateriku.com

Saya pun baru je tahu tentang bateriku.com ni. Saya dapat tahu di Facebook haritu. Ada blogger www.irrayyan.com post di Facebook. Beliau walk in terus cawangan bateriku.com di Shah Alam untuk memeriksa kereta #baterikong ke tak.
Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
search je kat google #baterikong, akan keluar bateriku.com

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
tengokk peralatan yang digunakan bateriku.com ni. bagus betul!

Secara asasnya, BATERIKU.COM ni menyediakan nilai yang besar daripada perkhidmatan penghantaran kereta dan pemasangan dengan hanya melalui telefon atau Whatsapp. Ini jenis perkhidmatan yang diperlukan oleh sesiapa sahaja, terutamanya mereka yang kurang berpengetahuan mengenai bateri kereta dan masalahnya. Haaa menarik kan? Jika nak tahu lebih detail lagi tentang bateriku ni, boleh klik di SINI .

Sekarang ni, jom baca kenapa perlu pilih bateriku.com?



1. Penghantaran percuma, pemeriksaan dan juga pemasangan

  • pihak Bateriku tidak segera menukar bateri anda, sebaliknya melakukan pemeriksaan menyeluruh untuk mengenal pasti masalah.
  • jika didapati bateri kereta masih dalam keadaan elok selepas dah periksa, tiada sebarang caj dikenakan. Free Of Charge (FOC) dan tidak perlu susah susah hati nak beli bateri baru!
Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
jika bateri kong kat tepi jalan, call je nombor tol free tu


2. Bayar hanya harga bateri baru dipasang

  • jika didapati bateri kereta anda sudah kong, anda perlu membeli bateri yang baru. Tidak perlu bimbang, anda hanya perlu membayar harga bateri baru itu sahaja. Pemeriksaan dan pemasangan tiada caj dikenakan.
  • bateriku.com menawarkan bateri yang berkualiti (bateri yang terbaik yang sesuai dengan iklim Malaysia-panas dan lembap) pada harga yang berpatutan.
  • harga bateri lebih murah di bateriku.com jika hendak dibandingkan dengan bateri yang sama jenis dengannya di kedai lain
  • bateri dijamin pada harga terendah di pasaran, jauh lebih murah di bengkel-bengkel mahupun di kedai lapang bahagian, ditambah dengan 12 bulan jaminan asas.
  • menyediakan bateri terapung ketika memeriksa bateri lama anda
Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
ramai pelanggan yang memuji harga bateri bateriku.com murah


3. Menjimatkan masa dan wang


  • penghantaran ke lokasi kejadian, di pejabat atau ke rumah dan lain-lain secara PERCUMA! Tidak perlu susah-susah pergi ke kedai bateriku.com. Just relaks dan tunggu pihak bateriku.com datang ke lokasi anda.
  • kawasan liputan besar bateriku.com - Lembah Klang&Shah Alam. kawasan di negeri lain seperti Seremban, Melaka juga ada!
  • jika tidak mahu membazir duit untuk telefon pihak bateriku.com, boleh message menggunakan whatsapp sahaja. Jangan risau, bateriku.com akan reply whatsapp anda dalam masa yang sekejap saja!
Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
bateri kong tapi takut nak guna khidmat bateriku.com?
 jangan risau, dah banyak testimoni yang memuaskan!

4. Mesra pelanggan & servis terbaik

  • apabila anda diberitahu untuk mendapatkan bantuan, anda akan disediakan nama dan nombor hubungan Trooper(anak kapall) bateriku.com.
  • tujuan nama dan nombor hubungan itu dibekalkan kepada anda adalah supaya apabila mereka sudah sampai ke lokasi anda, anda boleh mengenalpasti anak-anak kapal mereka sebelum dibenarkan untuk meneruskan bantuan
  • staff dan troopers bateriku.com sangat segak dengan memakai baju bateriku.com.
  • pekerja bateriku.com tidak lupa untuk memakai sarung tangan dan pelapik semasa membuat kerja pemeriksaan dan pemasangan.
Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
kalau lah saya jadi macam ni malam-malam bateri kong, leganya kalau ada bateriku.com datang bantu

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
troopers bateriku.com

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
van #baterikong yang berwarna hijau, sejukkk je mata memandang hehe


5. Pembayaran boleh dibuat melalui debit dan credit card

  • pelanggan bateriku.com tak perlu risau lagi jika tak cukup wang tunai, bateriku.com menerima bayaran melalui kad debit, kad kredit!

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
wahh mudahnya nak buat pembayaran jika tak cukup wang tunai!

Haaa ada lagi info tambahan! Bateriku.com kini beroperasi bukan sahaja di Selangor,  malahan di Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor, Melaka, Negeri Sembilan dan Pulau Pinang. Eh takkan 7 tempat tu je? JANGAN RISAU~ Bateriku.com akan sampai ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Waktu beroperasi pula adalah jam 7 pagi sehingga 12 tengah malam.

Maklumat lanjut atau berminat mahu menggunakan khidmat bateriku.com, boleh lihat maklumat di bawah.

Alamat : 31, Jalan Utarid U5/11 Mah Sing Industrial Park, 40150 Shah Alam
Telefon : 1-800-22-2324
Whatsapp : 012-245 8027
Fax : 03-78430106
Email : info@bateriku.com
Website URL : www.bateriku.com

Bateri kereta kong di Seremban, jangan risau bateriku.com ada
Bateri kong? Bateriku.com menyediakan khidmat direct delivery!

You Might Also Like

15 comments

  1. memang pakai servis ini aritu.. Mudah sangat ! Dah la murah ! Penting tu bab jimat tuuuu :)

    ReplyDelete
  2. klu diriku hadapi masalah camni..mmg xtau nak buat ape lahhh..mesti nangis terduduk di tepi jalan..haha

    ReplyDelete
  3. waahh..senang kerja bila bateri kong nanti! dah ler pemasangan pun tak dicas..senang dan murah!

    ReplyDelete
  4. Mudah dh bila ada perkhidmatan macam ni...

    ReplyDelete
  5. Harga memang berbaloi ler.. hehe.

    ReplyDelete
  6. good info.. jgn x simpan no ni; mesti kena simpan kpd sesiapa yg ada kenderaan (ia berguna diwaktu kecemasan)

    ReplyDelete
  7. Bateri kong bateri kong bateri kong .. senang kol bateriku.com

    ReplyDelete
  8. Bestnya dan sangat mudah. Tak payah risau lagi la kalau ad masalah bateri problem lepas ni. Jgn lupa save no phone.

    ReplyDelete
  9. pompuan ni mmg susah sikit kalau part kereta..hehe

    ReplyDelete
  10. Ok la kan bila ada servis lagu ni ..senang sikit kalau apa2 jadik malam2 pon blh jer call bateriku.com kan kan kan kc kan

    ReplyDelete
  11. x sampai melaka ekk servis ni?
    mudah...

    ReplyDelete
  12. mudah skrg tak perlu rsau dah..yg pentg save no, hset ada bateri dan kredit..call je diorg kan..

    ReplyDelete
  13. Wahh..bgus sgt ni..kje dah ler jnis bjln..huhu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.