http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

Dear No One

By 9:50:00 PM , , , ,

Dear No One Lyrics - Tori Kelly

Dear No One Lyrics - Tori Kelly
Dear No One lyrics
I like being independent
Not so much of an investment
No one to tell me what to do
I like being by myself
Don't gotta entertain anybody else
No one to answer to

But sometimes, I just want somebody to hold
Someone to give me the jacket when it's cold
Got that young love even when we're old
Yeah sometimes, I want someone to grab my hand
Pick me up, pull me close, be my man
I will love you till the end

So if you're out there I swear to be good to you
But I'm done looking, for my future someone
Cause when the time is right
You'll be here, but for now
Dear no one, this is your love song
Oooo-ohoh

I don't really like big crowds
I tend to shut people out
I like my space, yeah
But I'd love to have a soulmate
And God'll give him to me someday
And I know it'll be worth the wait, oh

So if you're out there I swear to be good to you
But I'm done looking (But I'm done looking), for my future someone
Cause when the time is right
You'll be here, but for now
Dear no one (dear nobody), this is your love song 
Oooo-ohoh

Sometimes, I just want somebody to hold
Someone to give me the jacket when it's cold
Got that young love even when we're old
Yeah sometimes, I want someone to grab my hand
Pick me up, pull me close, be my man
I will love you till the end

So if you're out there I swear to be good to you
But I'm done looking (But I'm done looking), for my future someone
Cause when the time is right
You'll be here, but for now
Dear no one (dear nobody), this is your love song (this is your love song)

Dear no one, no need to be searching, no
Dear no one..
Dear no one..
Dear no one, this is your love song.



Lagu ni dah lama dah 2 tahun lepas. Tapi saya first time dengar awal bulan Julai haritu. Saya dengar lagu ni bukan dari penyanyi asal tapi oleh penyanyi Jeon Jungkook (ahli group korea Bangtan Boys, BTS) ft V di Osaka. Memang best dan merdu la suara dorang time cover lagu ni. Lepastu, cari la video penyanyi asal lagu Dear No One ni. Memang best lah! 

Ohh kalau nak dengar lagu ni.. boleh pergi SINI (penyanyi Tori Kelly) atau SINI (cover by Jungkook BTS ft V).

Selamat mendengar! 

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.