http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

tidur lena dengan Biobax Cool Theraphy!

By 10:11:00 PM , , , ,

Ada apa dengan Biobax Cool Theraphy? Apakebenda Biobax ni? Okay meh la nak cerita sikit naaa. Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray with Eucalyptus Oil, Habbatussauda dan Olive Oil. Biobax membantu melegakan kesakitan dengan cepat. Kandungan Biobax adalah: Eucalyptus Oil, Habbatussauda Oil, Olive Oil, Za'afaran, Lemon Grass, Halia Bara, Kaffir Lime, Peppermint dan Menthol Crystal. Bahan-bahan dalam Biobax adalah 100% organik. Jadi Biobax sesuai untuk semua orang, semua peringkat umur. Sesuai untuk ibu mengandung, ibu berpantang, budak-budak, dan warga emas. Haaa.. Apa kelebihan dan kebaikan Biobax ni? Ianya terbukti berkesan mampu melegakan dan menyembuhkan sakit pinggang, sakit belakang, sakit otot, sakit pinggul, sakit kaki, sakit lutut, sakit sendi, kebas kaki, lenguh badan, leher tergeliat, terseliuh kaki, sakit segugut, resdung, dan selsema! Mampu melegakan sakit beberapa minit selepas spray dan sapu di bahagian sakit.

tidur lena dengan Biobax Cool Theraphy!


tidur lena dengan Biobax Cool Theraphy!
tidur lena dengan Biobax Cool Theraphy!
Sebab apa dapat tidur lena? Yela kalau sakit-sakit, lena ke tidur? Mesti tak kan? Mesti susah. Mengiring sana sakit, mengiring sini sakit. Dengan ada nya produk Biobax yang mampu melegakan sakit secara cepat dan berkesan, dapat lah tidur lena! :)

Testimoni Berkesan Biobax Cool Theraphy


1. Biobax bagus, dapat kurangkan sakit belakang!

tidur lena dengan Biobax Cool Theraphy!
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Boleh saya tanya perkembangan wife tuan macam mana?"
"Produk biobax bagus. Sebelum tidur sapu kat belakang isteri, dapat kurangkan sakit."

2. Husband pakai untuk resdung, sakit pinggang cepat hilang!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Semoga kandungan sis juga sentiasa sihat. Bagaimana ye kesan penggunaan biobax pada masalah sakit pinggang yang sis alami?"
"Okay.. bau best and husband pun pakai untuk resdung. Recommended for others."
"So far sakit pinggang sis makin baik?"
"Yes.. rasa sakit cepat je hilang."
"Alhamdulillah, sebaiknya amal 3 kali sehari tau"

3. Leher tergeliat, kaki sakit, Biobax sedap dipakai!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Pagi tadi saya dah ambil biobax.. Mula try pada incik hubby sebab leher macam tergeliat. So fari dia cakap berangin n sedap di pakai. Then, jumpa mak saya pula and bagi dia try. Dia sakit kaki. Alhamdulillahh.. dia pun mintak orderkan :)"

 4. Masalah Slip Disc makin berkurangan!
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Macam mana ye kesan penggunaan biobax pada masalah slipdisc yang tuan alami?"
"Alhamdulillah dah boleh kerja tapi tak sepenuhnya lagi"
"Bertambah baik ye lepas penggunaan biobax ni?"
"Ye tuan thank you"

 5. Produk berkesan, sakit dah hilang!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Alhamdulillah product tu berkesan. Semua family saya guna product tu."
"Alhamdulillah. So far sakit belakang sis macam mana?"
"Ok dah"
"Dah tak sakit atau ada masa sakit juga?"
"Dah tak sakit dah. Bukan setakat sakit belakang je. Bila lenguh-lenguh pun saya guna. Kejap je dah okay."

6. Terus hilang sakit tapak kaki!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Akak recommend ubat ni pada mak sebab dia selalu sakit tapak kaki. Kerja berdiri kat kilang. Kawan-kawan dia pun selalu sakit tapak kaki. Tapi tak pernah jumpa ubat yang sesuai. Pergi urut pun tak baik-baik. Tapi biobax ni mujarab sungguh. Spray 2 kali je terus hilang sakit tapak kaki tu. Ni order untuk kawan-kawan dia pula. Heheh saja nak bagi testi sikit."
"Alhamdulillah mujarab ye"

7. Sakit semasa tidur dah tiada, walaupun menghidapi Scoliosis!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Dah cuba tadi. So far alhamdulillah. Sebab saya ada scoliosis tu yang dok sakit pinggang. Dari sebelum ada anak, bila pregnant yang first lagi teruk. Nak baring pun tak boleh. Sama ada tidur sebelah kiri atau kanan."
"Selepas puan guna Biobax ni puan ada kurang sakit ke?"
"Ada alhamdulillah. Selalu bila terbaring flat memang susah nak bangun tapi sekarang lepas pakai biobax senang sikit nak ubah position .. Kalau tidak, Allah saja yang tau sakit macam mana."
"Puan spray kat bahagian mana ya?"
"Pinggang ke bawah"

8. Guna Biobax masa dalam Labour room!

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
"Percaya tak CN guna Biobax ni masa dalam Labour room? Rasa sejuk dan bau wangi mampu mengurangkan sakit contraction, memang best! Cuba lah Biobax. Memang berbaloi. Nurse pun tanya CN guna apa sebab dorang suka bau Biobax ni."

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy

testimoni berkesan Biobax Cool Theraphy
Biobax Cool Theraphy membantu melegakan kesakitan dengan cepat!
Harga Biobax ni RM80 termasuk postage untuk 1 botol. RM150 untuk 2 botol. Satu botol ni 50ml. Mungkin ada yang kata "eh mahalnya Biobax ni!". Mahai 'sikit' sebab bahan kandungan Biobax adalah 100% organik. Tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 kali semburan. Plus, ianya berkesan! Jadi, bagi saya berbaloi inshaaAllah untuk membelinya hehe.

So, kalau nak order atau nak jadi dropship/agen/stokis/mini stokis biobax.. boleh whatsapp/hubungi saya (Sayidah) di 0172008642. Anytime boleh contact saya kay :)

Thats all! Semoga bermanfaat! Ada seorang tu bagi Biobax ni kepada kawan dia sebagai hadiah perkahwinan tau. Brilliant kan? Ada orang tu dia beli untuk mak dan ayah mereka yang sakit lutut, sakit belakang, sakit kaki.

So, tak cuba maka tak tahu best ke tak! Hahaha. Maka, order lah kat saya kekeke.

Okay lah daaa~adios!

You Might Also Like

2 comments

  1. Saya suka bau dia..sejuk meresap dalam dada.. Terapi bahan orgnik terbaik sangat ni sebab dia xda bahan kimia.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.