Search This Blog

Feedback customer Biobax #1 : Sakit kepala hilang & berat di tengkuk berasa ringan

By 8:00:00 PM , ,

Feedback customer Biobax Cool Theraphy! Feedback positif yeay! 

Puan Masitah cerita.. selepas menggunakan Biobax, sakit kepala yang beliau alami hilang + rasa berat di tengkuk berasa ringan. Walhal, baru je spray sikit Biobax di tengkuk dan dahi. Tapi kesannya.. Alhamdulillah!

Feedback customer Biobax #1

Puan Masitah:

"Assalamualaikum wbt adik. Selamat petang.. kakak dah buka sebotol dan dah cuba. Kebetulan kakak period sekarang ni. So senang sakit kepala dan rasa berat kat tengkuk. Kakak just sembur sikit kat tengkuk & sembur sikit kat tapak tangan dan sapu sikit kat dahi.  First pakai rasa sejuk je. Tapi sakit kepala tu tak lama, Alhamdulillah cepat hilang & rasa ringan kat tengkuk. 

Tak salah kakak pilih produk ni untuk kegunaan sendiri. Just guna sedikit je & cepat berkesan. Alhamdulillahh... selalu sebelum ni makan Panadol 2 biji tapi take time untuk pulih. BIOBAX ni sekadar kegunaannya di luar sahaja tapi kesannya sangat memuaskan.

Serius terkejut. Macam tak caya. Jarang jumpa produk yang boleh buat kakak sangat-sangat puas hati. Ni bukan bodek.. ni realiti yang kakak rasa. Dengan izin Allah, Dia Yang Maha Menyembuhkan. Kita sekadar ikhtiar sebaik yang boleh Alhamdulillah.. 

Kakak bagi 5 thumbs up kat Biobax! Yesz <3 font="">

Feedback customer Biobax #1 : Sakit kepala hilang & berat di tengkuk berasa ringan
Feedback customer Biobax #1 : Sakit kepala hilang & berat di tengkuk berasa ringan

Feedback customer Biobax #1 : Sakit kepala hilang & berat di tengkuk berasa ringan
Feedback customer Biobax #1 : Sakit kepala hilang & berat di tengkuk berasa ringan
Sesiapa yang sakit kepala atau sakit belakang atau lenguh tengkuk/bahu/badan.. boleh la try Biobax ni. Serius tak rugi. Biobax 100% organik. Tiada bahan kimia. Tiada kesan sampingan. Selamat digunakan! Hanya spray dan sapu sahaja!

1 botol RM80. 2 botol RM150. 3 botol RM225. Harga dah termasuk postage. 1 botol tahan selama 3-4 bulan sebanyak 500 semburan. 

Whatsapp saya 0172008642 (Sayidah) untuk order atau berminat mahu menjadi dropshipper/agen/mini stokis Biobax. COD Seremban ♡

#biobaxcooltheraphy #testimonibiobax #review #sayajual #biobax

biobax
Biobax Cool Theraphy

You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.