soalan paling susah nak jawab

by - May 24, 2017
korang rasa apa soalan paling susah nak jawab dalam hidup korang? soalan apa yang korang rasa kena fikirrr lama lamaaa baru boleh dapat jawab? Mungkin masing-masing ada soalan paling susah nak jawab. But for me..

Soalan bila nak kahwin? Nope
Soalan kenapa tak sambung master? Nope
Soalan kenapa tinggi sama dengan budak darjah enam? Bukan
Soalan bila nak kurus? Tidak
Soalan siapakah anda pada 10 tahun yang akan datang? No noo.

So apakah soalan paling susah saya nak jawab?


soalan paling susah nak jawab


soalan paling susah nak jawab

Soalan - nak makan apa?/nak makan kat mana?


Bagi saya, antara dua soalan ni lah adalah soalan paling payah saya nak jawab. Tapi tak de la sesusah soalan KBAT haha. Susah sebab banyak kali kena fikir dan fikir. Lagi-lagi bila keluar dengan kawan kan. Kita tanya dia, dia tanya kita. Dia tanya kita, kita tanya balik nak makan kat mana. Lepas tu jawab "entah lah" atau "suka hati lah" atau "tak kisah mana-mana". Lepastu tanya balik soalan yang sama sebab dua-dua tak kisah and tak dapat nak decide.

Haa tak ke rasa macam nak laga kepala kat dinding? Hahaha over!


Tu je saya nak cerita kahkah! Kbai.

You May Also Like

6 comments

  1. hahaha setuju dgn kc! mmg soalan paling susah nak jwb ni hahaha. kalau keluar dgn kwn mmg tak miss soalan ni. dahtu lama betul nak decide nak makan kat mana. huhuhu.

    ReplyDelete
  2. Yeyyyy...betul..lagi kalau ada kawan-kawan atau sedara mara datang..tanya kita kat mana tempat makan yang best...kak PC pening dan risau sebab kadang best pada kita...tapi tak kena dengan selera mereka...

    ReplyDelete
  3. Haha btul sangat. Sampai ke sudah yak tahu nak makan mane.

    ReplyDelete
  4. hehe betul hari hari kena tanya yang sama.(^_^) ni bulan puasa,sungkai makan apa.?

    ReplyDelete
  5. betul tu ...
    selalu jawapan paling selamat "mana-mana sajalah" ...pasal sukar nak pilih makan di mana kan ...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p