ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA

by - September 06, 2017
Rose Face Serum Zeeta | Rose Face Serum Zeeta adalah serum muka paling organik No.1 di Malaysia; 100% diperbuat daripada bunga Rose Organik dan Rose Merah. Diperbaharui dengan formulasi baru iaitu mudah meresap ke dalam kulit dengan teknologi 30,000 iu dalam Vitamin E Oil. Hasil teknologi ini juga memberikan kesan positif kepada kulit muka dengan selamat dan cepat.

ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA

ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA

4 Nutrisi Hebat Dalam RFS Zeeta

Nutrisi
Fungsi
Vitamin E
- menghalang radikal bebas dari udara, disebut anti-oxidant
  • mengurangkan kedutan.
- menjaga sel kulit muda
  • kulit kita selalu menjana sel kulit baru. so bila kulit kita dijaga dan dilindungi, bermakna kita menjaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya.
  • perumpaan seperti.. baju yang kita sidai di tempat teduh dan baju kita sidai di bawah panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama padahal baju baru.
Vitamin C
- kaya dengan antioxidant
  • mengaktifkan sel muka untuk menghasilkan collagen, molekul penting untuk kulit yang sihat.
- merangsang kulit menghasilkan collagen

- merawat UltraViolet (UV)
  • UV ni yang akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage. Orang kebiasaannya makan collagen kan? The preferred way is kita ambik vit C, sapu vit C pada kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen tu.
Omega 3
- mengekalkan kelembapan & keanjalan kulit

- menormalkan pengeluaran minyak dari kulit muka


- melindungi kulit dari photodamage dan kesan sunburn 
  • kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit daripada kena minyak panas.
- Omega 3 dalam minyak ikan yang kita makan, akan pergi ke liver, diproses dan akan ke kulit untuk fungsi yang sama. Omega 3 yang kita sapu kat kulit akan pergi ke kulit dengan lebih cepat.

Omega 6
- kaya dengan linoleic acid, ringan dan nipis rasa minyaknya
  • peranan dia untuk nourishkan kulit tapi tak rasa berat berminyak.
- mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka dan mengurangkan sel kulit dari mengelupas
  • Orang yang ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, tu yang muka dia kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang diserang bahaya dari UV dan toksik udara.
Sebab tu, serum tu memang di fomula untuk ada 4 benda ni, bila spray kita gunakan teknologi sama dengan nano, spray tu tak akan meleleh, dia cantik je kat muka, slowly meresap. Paling penting tak melekit. - Pengasas RFS.
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PENGHILANG PARUT NO.1 DI MALAYSIA
Kalau ada orang tanya..
- Bagaimana cara hilangkan jeragat paling berkesan?
- Apakah cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat?
- Bagaimana nak hilangkan parut jerawat?
- Apakah produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017?
- Tahu tak produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017?

Tunjukkan saja pada mereka serum muka berasaskan Rose Organik No.1 di Malaysia ini; yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari.. Rose Face Serum (RFS)!

Kelebihan RFS Zeeta

• Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari.
• Semburan yang halus untuk serapan maksimun, menyamai teknologi nano.
• Teknologi Vitamin E 30,000 iu.
• Serum semburan NO.1 tidak meleleh, tidak melekit &sejuk di muka.
• Parut jeragat hilang seawal 7 hari.

Harga RFS
Harga sebotol (70ml) RM50 (tidak termasuk postage). Secara purata.. sebotol RFS bertahan selama 2 bulan (bergantung kepada kekerapan pengguna).

Testimoni RFS

ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
testimoni ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA

Pujian Dari Pengguna Rose Face Serum Zeeta di Official Website


Superbbb! Memang best serum ni, skin saya dulu sensitif and tak sesuai dengan mana-mana produk tapi sangat matchy dengan Zeeta dari dulu always menjaga the kualiti of product! Congratulations Zeeta.
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
ROSE FACE SERUM ZEETA : SERUM PALING ORGANIK NO.1 DI MALAYSIA
Beli Secara Online

klik ADD TO CART di gambar ini:


ATAU

Whatsapp untuk order: 019-2209069

Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Website: www.zeeta.com.my

You May Also Like

12 comments

  1. Bagus serum ni kan.. Banyak khasiatnya ;)

    ReplyDelete
  2. Wah best je serum ni kc...boleh la cuba nanti

    ReplyDelete
  3. Banyaknya khasiat serum ni. Mesti wangi bau bunga ros tu. Organik pula tu.

    ReplyDelete
  4. terimakasih atas informasinya dan jangan lupa kunjungi kami
    di http://blackwaletcare.com/sabun-kulit-wajah-berminyak/

    ReplyDelete
  5. Rose Face Serum Zeeta terbaik spray² saja & tak melekit

    ReplyDelete
  6. Kaum adam juga boleh guna Rose Face Serum nihh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p