Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Rawat Jeragat

by - October 24, 2017
Jika diberi pilihan untuk menggunakan produk anti jeragat yang berkualiti, mendapat kelulusan KKM & HALAL, bebas hydroquinone dan merkuri serta ringkas penggunaannya, adakah saya akan menolak? Of course not! Produk macam ni lah yang kita cari! Eh, produk apa yang saya maksudkan tu? -- Royale Nu Diamant Serum Plus+ lah. Royale Nu Diamant Serum Plus+ ni diperkaya dengan Apple Stem Cell & rumpai laut tau! Kedua-dua bahan ni merangsang penghasilan sel kulit baru untuk merawat sel kulit mati. Tambahan lagi, campuran dua bahan utama ni menyebabkan dua kali ganda lagi berkesan!

Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
Haa mesti nak tahu kan apa kelebihan dan keunikan produk kecantikan Royale Nu Diamant serumplus ni..


Keunikan & Kelebihan Royale Nu Diamant Serum Plus+


Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
Royale Nu Diamant Serum Plus+
1. Bahan utama Apple Uttwiller Spatlauber hanya terdapat di Pergunungan Alps Swiss Utara. Merangsang penghasilan sel baru merawat jeragat & kedutan

2. Diadun dengan rumpai laut (Phycojuvenine) yang merangsang pembentukan sel baru & kolagen kulit (Double Effect Serum).

3. Teknologi PhytoCellTecTM mengambil ekstrak terbaik sahaja dalam sebiji apple. Lebih pekat dan berkualiti dengan 1 botol untuk memberi kesan optimum.

4. Dihasilkan dalam bentuk serum iaitu molekul halus. Mudah meresap sampai ke akar kulit dalam supaya kesan lagi cepat. Kesannya, lebih cepat merawat jeragat, parut jerawat.

Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
tarikh expired produk Royale Nu Diamant Serum Plus+ lagi tiga tahun hehhee
5. 3 in 1 (toner, serum & moisturizer). Mudah, jimat wang & jimat masa dengan hanya 1 botol serum. Tidak perlu guna toner & moisturizer. Hanya guna pencuci muka (cleanser) dan serum dah cukup.

6. Moisturizing effect, melembapkan kulit (mengatasi masalah kulit kering), mengelakkan kedutan di muka dan meghilangkan garis-garis halus

7. Bahan asas yang diuji di dalam makmal dan dikaji secara klinikal serta penghasilan produk dipantau oleh “in-house doctor”

Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
BUKAN SEKADAR EPAL BIASA.. Ujian makmal membuktikan ektrak Malus Domestica (Apple Stem Cell) mampu merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baru)
8. Halal dari JAKIM (MS2200-2008 1042-03/2015). Gunakan tanpa was-was. Don't worry, selamat!

Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
kotak produk Royale Nu Diamant Serum Plus+
9. Diluluskan oleh KKM (NOT160101410K). Tidak perlu risau tiada barang terlarang. Bebas hydroquinone dan merkuri. Jangan ragu-ragu.

Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
Royale Nu Diamant Serum Plus+ : serum dalam bentuk spray
10. Bungkusan dalam bentuk spray. Kemas, rapi dan tidak akan tertumpah. Mudah untuk dibawa ke mana-mana.

11. Sumbangan ke Kompleks Tahfiz Darul Tuba bagi setiap pembelian Serum Plus+ membeli sambil beramal.

Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Merawat Jeragat
Royale Nu Diamant Serum Plus+ exclusive
4 Manfaat Serum Plus+ Royale NuDiamant

1) Membantu kulit muka bebas jeragat punca tona muka tak sekata dan bermisai supaya muka kelihatan bersih dan sekata. (ISU INI DIHIGHLIGHTKAN)

2) Menghilangkan kedutan punca muka nampak kusam & tua dari usia supaya muka kembali remaja

3) Mengecilkan liang pori punca muka berminyak & berjerawat supaya muka nampak flawless dan glowing

4) Memudarkan parut & 'stretchmark' punca kecacatan kulit agar kulit nampak bersih dan licin


Cara Penggunaan:


Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Rawat Jeragat
cara menggunakan Royale Nu Diamant Serum Plus+ 
+ bersihkan muka dan keringkan

+ sapu pada muka secara bulatan

+ kekerapan: 1-2 kali sehari

Testimoni Sebenar  Royale Nu Diamant Serum Plus+


Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni Royale Nu Diamant Serum Plus+
Testimoni yang saya tunjukkan di atas tadi kebanyakannya pelanggan berumur 30 tahun ke atas. Serum plus ini memang sesuai dan mesra untuk kulit wanita matang. Tapi yang berumur bawah 30 tahun pun digalakkan memakainya. Seperti saya.. walaupun baru berumur 24 tahun, saya guna serum ni bagi mengelakkan kedutan dan garis halus di muka saya.

Serum Royale ni memang best tau! Selepas 7 hari saya menggunakan serum plus Royale, perubahan yang paling ketara adalah tona kulit muka saya makin sekata dan bertambah baik. Kulit muka saya menunjukkan kesan yang positif selepas saya mengamalkan serum ini setiap kali selepas mencuci muka everyday.


Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Rawat Jeragat
Royale Nu Diamant Serum Plus+ : Produk Terbaik Rawat Jeragat
Apa yang saya boleh simpulkan, serumplus Royale Nu Diamant ni banyak manfaatnya dan boleh merawat:

✔Jeragat
✔Tona tak sekata
✔Kulit kering
✔Kulit kusam
✔Kedutan
✔Kulit kering
✔Liang pori terbuka
✔Parut jerawat

Berminat? Boleh order dengan saya di  0172008642


#serumplus #beauty #beautyskin #produkkecantikan #skincare #antiaging #nakcantik #awetmuda #healthyskin #serumhalal #serum3in1 #instagram #instabeauty #applestemcell #royalenudiamant #royalenudiamanthq #antijeragat #cantik #serum #jeragattiada

You May Also Like

25 comments

  1. Oh my jeragat pun banyak ni since pregnant lagi, boleh tanggal tak hah?

    ReplyDelete
  2. Produk hebat dan menarik .. beat sangat guna serum ni..

    ReplyDelete
  3. KC elok guna seawal usia..jangan tunggu umur dah menibgkat baru nak guna kan...

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya serum ni KC. Kak ana rasa macam bak cuba je juga. Ada sijil KKM dan halal lagi. Best sangat.

    ReplyDelete
  5. comel la kc.. mcm best je produk ni..

    ReplyDelete
  6. Kena cuba ni.... Dengan peningkatan umur ni, jeragat dah mula bermaharajalela di pipiku....

    ReplyDelete
  7. sekali tengok macam foundation..rupanya serum eh..wah..makin flawless la lepas ni

    ReplyDelete
  8. Makin gojes la KC..Dah la comel bertambah comel nanti

    ReplyDelete
  9. Makin comey la kak cik pasni kan... serum ni memang best..

    ReplyDelete
  10. makin cungggg kak cik pas ni.. serum ni memang best.. akak pun suka..

    ReplyDelete
  11. menarik ni..lepas ni muka KC mesti semakin flawless gitew :))

    ReplyDelete
  12. Bagus kc, muda2 dah jaga muka. Untuk maintain comey n awet muda, kena mula awal. Sebab start umur 20, proses penuaan dah pun bermula..

    ReplyDelete
  13. Tetiba rasa nak memiliki satu Royal Nu Diamant serum ni

    ReplyDelete
  14. bagusnya produk ni...jeragat susah nak hilang kan...nak beli lah nanti

    ReplyDelete
  15. memang bagu ni tak ada merkuri dan ada kelulusan JAKIM

    ReplyDelete
  16. CN dh cuba serum ni, mmg best. 5 hari je dh nampak kesan 😉

    ReplyDelete
  17. CN dh cuba serum ni, mmg best. 5 hari je dh nampak kesan 😉

    ReplyDelete
  18. Nampak bekas pun dah warna emas

    memang royal habis

    ReplyDelete
  19. Bestnya produk yg boleh rawat jeragat mcm ni

    ReplyDelete
  20. botol dia cantik warna gold...

    ReplyDelete
  21. KC, floles la lepas ni..Jeles ni..haha..Nak floles gak macam KC..

    ReplyDelete
  22. Cadangan pcl bagi mamaD pakai serum ni memang menjadik la.. suka mamaD kulit muka dia bersih berseri2.. bebas jeragat. terbaik serum plus nu diamant

    ReplyDelete
  23. Banyak produk kecantikan di pasaran

    semoga kita bijak pilih mana yang sihat

    ReplyDelete
  24. Lepas ni kalau nak order serum ni, boleh contact kc. Hehe

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p