please tergoda dengan butik online LANAFIRA!

by - November 09, 2017
Mungkin korang keliru tajuk atas ni adalah sebuah arahan ataupun peringatan atau larangan mahupun amaran? Sebenarnya tajuk tu saya tuju khas buat para wanita dan lelaki (beli untuk wifey) untuk tergoda sekali dengan butik online LANAFIRA bersama-sama saya. Yela takkan nak tergoda sorang-sorang kan hahaha. Saya tahu mesti dan pasti ada dalam kalangan wanita yang gemar membeli belah pakaian muslimah dan baju moden berfesyen + kain yang berkualiti secara online. If you are one of them, jangan segan silu dan tersipu malu untuk menjejakkan 'kaki' ke dalam butik online LANAFIRA. 

And let me tell you why...

Kenapa Kena Tergoda Dengan Butik Online LANAFIRA?

apa kelebihannya? keistimewaannya? kekuatan?


1.  Fokus butik online LANAFIRA adalah untuk menghasilkan pakaian muslimah wanita yang bergaya dan elegan termasuk baju peplum, baju kurung, baju kebaya moden, long dress, tops dan tudung.

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
2. Harga berpatutan

range price baju-baju, skirt lanafira: RM89 - RM140. bagi saya, harganya berbaloi dan berpatutan kerana setanding dengan kualiti jenis kain itu sendiri. good quality of cloth and fabric. so, worth it!

3. Kualiti kain yang baik dan bagus

4. Kelebihan baju Lanafira: semua top, dress mesti ada Wudhu zip dan Breastfeed zip

haaa jangan memain dengan baju Lanafira ni. Ianya sangat mementingkan keselesaan para wanita. Yelah kita orang perempuan ni banyak benda nak buat.  Lagi-lagi bagi ibu yang masih menyusukan baby. Nak makan, nak pergi solat, nak breastfeed lagi. Jadi, baju Lanafira ni memang bagus. mesra wuduk dan mesra breastfeed :)

5. Dapat ebook 99 TIPS FESYEN TERKINI secara percuma!

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!

Free je? Iyeee. 

Betul nak ni? Senang je caranya.. pergi ke laman web Lanafira atau klik saja gambar di bawah ini:

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!

6. Dapat ketahui latest trend, tips and tricks tentang gaya fesyen yang betul

7. Jenama fesyen LANAFIRA ni dah pernah masuk dalam majalah & akhbar

-- Majalah Harmoni; awal bulan November 2017; bertajuk: Farah ZAHIRKAN FESYEN MELALUI LANAFIRA

"Radar fesyen bergerak terlalu pantas. Ada kalanya berpusing dalam fragmen cita rasa lama dan vintaj. namun diberikan nafas baru yang lebih segar"

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
Lanafira di Majalah Harmoni
-- Akhbar Utusan Malaysia; 26 Ogos 2017; ruangan Bisnes Online; tajuk: LANAFIRA HASIL USAHA FARAH

"Sebut sahaja jenama popular seperti Rizalman, semua orang kenal dan sudah tentu produknya menjadi dambaan ramai peminat fesyen. Berbeza dengan jenama Lanafira, yang masih ramai tidak kenal. Jadi, cabaran sudah tentu dari segi promosi dan pengiklanan yang memerlukan banyak modal bagi memperkenalkan jenama ini secara dalam talian"

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
Lanafira di akhbar Utusan Malaysia



8. Banyak respond dan feedback positif

Owner Lanafira sendiri mengakui bahawa jumlah pembelian semakin hari semakin kencang dan memberangsangkan. Tambahan lagi, para pelanggan yang pernah membeli baju/ skirt/ tudung dengan LANAFIRA berpuas hati dengan kualiti dan perkhidmatan Lanafira. 

Antara feedback:

instagram: @stefas_closet
-- "Assalamualaikum and Good Morning. ceriakan pagi anda dengan bergaya bersama kebaya peplum Aira dari @lanafiraofficial dan Sis ni dia match kan dgn Palazzo Pants dari @stefas_closet dan tudung pula dia suka silk material yg sgt soft color dia and tak panas and easy to style dah tak payah tiup2 dari @nadhiranasirexclusive."

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
feedback positif dari customer Lanafira #1
instagram @dadhiarahman
-- "Seminar jtr day 2. Yeay.. banyak ilmu yang dapat tinggal saja nak dipraktikkan. kalau dulu kita tak nampak hala tuju hidup ..now we have to change to be a better person @ hamba kepada Allah.. Credit to @lanafiraofficial sebab seronok dan selesa sangat bila kenakan top aira dari lanafira ni. u know what top aira ni macam ada aura tersendiri sebab bila pakai its like more confident and trust me its look really elegance and sofisticated in you.. oppss yang paling penting aira top ni is mesra wuduk. lepas ni nak repeat color lain pulak."

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
feedback positif dari customer Lanafira #2
instagram @schaelinnea
-- "Hai semua, dress and baju cantik susah nak cari yang murah murah kan? Dah suka, free size pulak dah ada size, kain pulak tak sepadan dengan harga. haishh. So scha cadangkan korang boleh tengok dekat @lanafiraofficial! Rambang mata scha tengok. Semua berkenan. harga murah pulak tu.. sama ja design quality dengan yang lain.. korang boleh guna code SCHA untuk pembelian tau.. nanti dieorang bagi harga special.. tapi 2 minggu jer tau.. cepattt ❤️❤️❤️"
#bajupeplum #lanafira #ootdlanafira

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
feedback positif dari customer Lanafira #3

LANAFIRA | Baju Peplum & Baju Kebaya Modern Specialist

Personally, saya suka yang kategori BLOUSE & TOPS dan SKIRT LABUH. Sebab ianya memang taste saya! hahhaa. Serius cantik-cantik blouse& tops dan skirt labuh LANAFIRA ni arghhh. Dengan warna nya yang soft dan corak design yang memikat, memang rambang mata saya nak pilih mana satu berkenan di hati.

please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
please tergoda dengan butik online LANAFIRA!
Haaa tu baru sikit. Kalau nak ushar banyak lagi baju-baju dan skirt best Lanafira, seterusnya mahu beli.. ni details Lanafira saya bagi siap siap hehe.

Instagram: @lanafiraofficial


Selamat bershopping! :)

You May Also Like

23 comments

  1. cantik2 koleksi lanafira..kembang2 gitu

    ReplyDelete
  2. Cantik kan. Kak ana dh tergoda teruk dgn long dress mellisa dia KC.

    ReplyDelete
  3. Ai like!
    Cutting dia boleh trick bagi orang nampak kurus.

    ReplyDelete
  4. Ai like!
    Cutting dia boleh trick bagi orang nampak kurus.

    ReplyDelete
  5. koleksi lanafira ni cantik-cantik je semuanya.. memang tergoda la

    ReplyDelete
  6. Design koleksi Lanafira memg cantik2 kan KC

    ReplyDelete
  7. Cantik2 belaka. Tetiba rasa nak baju baru...

    ReplyDelete
  8. Suka collection dorang sopan n dress breastfeeding friendly..

    ReplyDelete
  9. Memang jatuh hati dengan koleksi pakaian Lanafira. Saiz yg pelbagai dan harga berpatutan.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  10. Design bajunya mmg lain dari yg lain..

    ReplyDelete
  11. uishhh.. mmg tergoda dengan kecantikan bajunya

    ReplyDelete
  12. Mmg suka dgn design dia... tambah2 melissa tu... tergodahhhh

    ReplyDelete
  13. memang tergoda sbb baju2 dia cunnn..hehe

    ReplyDelete
  14. Design peplum dia tue ... rambang mata nak pilih .
    Jom singgah entri ccl
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2017/11/jom-cantik-bersama-beauty-in-drops-dari.html

    ReplyDelete
  15. Cantik cantik designnya.. memang buat ena tergoda weh! Oh my!

    ReplyDelete
  16. Ok fine. Dah tergoda dah..cantik design tapi banyak dah sold out..huhu

    ReplyDelete
  17. cantiknyaaa...rambang mata...tapi i x slim laa..hihihi

    ReplyDelete
  18. Sukanya tengok pakaian yang cantik dan trendy macam ni !

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dan Selamat Pagi Sayidah

    Asalkan tutup aurat sempurna

    dan tak tabaruj

    pakailah :)

    Salam Jumaat Maznee ucapkan

    ReplyDelete
  20. Wow cantik-cantik bajunya. Senang sekarang, semua di hujung jari. Tapi takut pula tak kena size.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p