menggoda... dan aku tergoda. akhirnya tewas!

by - December 14, 2017
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Apa ni kan tajuk menggoda tergoda niii? Jangan tergoda dengan kecomelan saya sudah lah. eh. hahaha.


menggoda... dan aku tergoda.. akhirnya tewas!

menggoda... dan aku tergoda. akhirnya tewas!

Siapa pula yang berani cuba menggoda Sayidah Napisah ni? Haihh bukan apa.. si 'dia' dari haritu dah start menggoda saya. Cuba nak mengelak tapi tak berjaya. Bukannya tak cuba tapi makin ditolak, makin dekat godaan.

Lagi-lagi nak dekat 14 Disember, desakan si 'dia' untuk saya melakukan sesuatu makin kuat. Iye. Saya hanya manusia biasa, tak sempurna. Oleh itu...

Dengan berat hati tapi penuh dengan rasa teruja.. saya pun terpaksa buat satu keputusan. Moga keputusan ini memberi kegembiraan pada semua dan juga saya sendiri.

Ini lah dia keputusan saya..

menggoda... dan aku tergoda. akhirnya tewas!
tergoda dengan tiga benda ni
Semalam saya membeli 3 barang dari Lazada..

1. Huawei P9 LITE Anti Shock Transparent Back Case Soft Thin TPU Casing Cover (Clear) RM16.92
2. Premium Tempered Glass Screen Protector for Huawei P9 Lite RM12.90
3. Huawei P9 lite 3GB+16GB ROM [Free Superman Hard Case] RM789.00

Ini semua gara gara si 'dia' --> LAZADA ONLINE REVOLUTION! hahahhaa. Goda saya dengan potongan diskaun best-best. Mana tak cair nya.

By the way, saya memang dalam perancangan nak beli phone baru pun. So, alang-alang tu Lazada tengah buat sales, apa lagiiii hehee. First time beli phone secara Online. Semoga sampai ke rumah saya ni dengan selamat dan jayanya aminnnn! Actually nak beli Huawei je. Lepastu kakak dan abang saya nasihatkan.. beli sekali tempered glass & anti shock. Dua perkara tu kira wajib kena beli untuk phone. So saya pun order la sekalii. End up RM800++ dikeluarkan dari akaun Maybank2u saya hahahaha. Takpelaa sekali sekala.

Okay daaa~! Wassalam :)

You May Also Like

5 comments

  1. haha.. tahniah ye sebab tergoda. kali ni mama x sempat nak tergoda. masa 11.11 aritu adalah

    ReplyDelete
  2. macam best jer huawei p9 ni. selamat berhandphone baruuuu

    ReplyDelete
  3. wahhhh...huawei juga yer..kita bulan lepas beli huawei nova 2i tu kat lazada juga...tergoda sangat....

    ReplyDelete
  4. huwaah! sape-sape yang boleh tahan godaan Lazada ni memang power la! hahaha

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p