Total Pageviews

20 Pikapline Undi Pilihan Raya 2018 .. CIA CIA CIA! #pickuplinePRU #undipickupline

by - April 12, 2018
20 Pikapline Undi Pilihan Raya 2018 #pickuplinePRU | Malam semalam scroll scroll instagram, terhenti lama sikit kat satu gambar ni. Awat berhenti? Sebab ada pikapline undi pilihan raya sehh.. perghhh! Kreatif betul laaa rakyat rakyat Malaysia ni sampai boleh come out dengan macam-macam pickupline yang cringy + geli + euwww + ciaciaciaaa tapi at the same time rasa kagum + kelakar + sengih-sengih bila baca one by one sampai habis hahhaha. #sismudahterhibur

So, ni ada DUAPULUH pikapline yang diilhamkan daripada Pilihan Raya Umum ke-14 2018. Mungkin anda boleh try pikapline ni kat pasangan masing masing dengan tujuan untuk menyemarakkan lagi rasa cinta di dada. Atau mungkin boleh bagi (a.k.a mengusik) kat kawan-kawan yang 'suka' dengan pikapline geli geli ni. Atau mungkin boleh  try satu dua kat pasangan anda yang tengah merajuk sekarang (especially jika pasangan anda perempuan. sebab perempuan lebih #mudahterhibur berbanding dengan lelaki) hahaha.


20 Pikapline Undi Pilihan Raya Yang CIACIACIA!

20 Pikapline Undi Pilihan Raya 2018 .. CIA CIA CIA! #pickuplinePRU #undipickupline
20 Pikapline Undi Pilihan Raya 2018 .. CIA CIA CIA! #pickuplinePRU #undipickupline
1. Eh awak calon ke? Saya pun calon. Calon awak.

2. Kalau you bertanding, I takkan pangkah you sebab I tak nak you jadi X i.

3. I can't spell UNDI without U.

4. The only DUN i need to vote is DUN break my heart.

5. You mengundi DUN mana? Because I DUN want to lose you

6. PAS for all but I just for you

7. It doesn't matter who you vote for, as as long you're ruling my heart

8. I tak jadi buat undi rosak sebab you dah rosakkan hati I

9. Shh... Undi itu rahsia, tapi sayang I pada you bukan lagi rahsia

10. Pak menteri ada kerusi parlimen tapi awak dan saya ada kerusi pelamin

11. Lepas letak dakwat kekal ni, I nak kita berdua letak inai pulak

12. Why choose PKR or BN, when you have me until the end?

13. Yang bubar itu parlimen. Not my feeling towards you

14. Are you calon? Coz gurl (girl), cand(I)date you?

15. Biar undi rosak, jangan hubungan kita rosak.

16. I tak nak pergi mengundi kerana you dah menang di hati I

17. PRU ni macam I dengan you. Calon walau ramai beribu, I tetap pilih yang satu

18. Jangan risau, di hati saya confirm tak ada perebutan 3 penjuru, awak pasti menang tanpa bertanding.

19. You ni kertas undi ke? Sebab you dah masuk ke dalam peti hati I.

20. UNDI is meaningless without U and I.


Huwaaaaaaaaaaaa CIACIACIACIACIACIACIACIA! Okay, sabar sayidah sabar fuh fuhh hahaha.

Bagi saya.. yang paling best dan kreatif & berjaya buat saya @$$%&*^#%# adalah:
- Pak menteri ada kerusi parlimen tapi awak dan saya ada kerusi pelamin
- Yang bubar itu parlimen. Not my feeling towards you
- Are you calon? Coz gurl (girl), cand(I)date you?
- PRU ni macam I dengan you. Calon walau ramai beribu, I tetap pilih yang satu.

Okay dah dah. Cukup lah blushing kejap time baca pikapline di atas hahaha. Daa~ wassalam! :)

You May Also Like

4 comments

  1. saya baca habis memang best la..

    sangat kreatif la

    boleh cair hati baca..

    ReplyDelete
  2. Omg! Tak tau nak gelak ke nak muntah bila baca .Tapi yg pasti ada je idea org2 kita ni nk buat pickup line macam ni nak bagi terhibur sikit sblm mengundi

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p