Total Pageviews

Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!

by - December 19, 2018
Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semuaa~! Sebenarnya saya lupa ada pelajar dari kelas tutor saya yang ambil PT3 tahun ni hahaha adoi laaa Sayidah. Then, saya pun lupa lah nak bertanya keputusan si pelajar PT3 tersebut pada hari keluarnya result. Tup tup semalam, mak nya whatsapp beritahu saya bahawa anaknya dapat A matematik PT3 2018. Alhamdulillahh syukur sangat! Sebab trial pt3 beliau dapat gred C.


Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!

Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!
Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!
"Salam ticer.. Just nak inform. Alhamdulillah ____ dapat A untuk Maths PT3 dia. Terima kasih banyak-banyak atas tunjuk ajar kepada ____"
Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!
Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!
Start Julai 2018 kot kalau tak silap, akak ni whatsapp saya tanya boleh ke ajar math pt3 sebab anak dia form 3 sekolah MRSM dapat C percubaan pt3. Saya pun okay boleh je. Sebab saya ajar je semua darjah/tingkatan related with maths. haha.

Selepas beberapa sesi kelas tutor dengan anaknya yang PT3 tu, stop. Tak datang dah sebab duduk asrama kan. Susah sikit nak balik. Tak sangka the result is cemerlang. Syukurr. All praises to Allah :D
Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!
Anak Murid Tutor.. Math Trial PT3 dapat C, Matematik PT3 Sebenar A!
Oh, jika ada sesiapa nak saya jadi Tutor/Tenaga pengajar Matematik atau Matematik Tambahan (addmaths) di Sikamat, Seremban.. boleh hubungi (whatsapp/SMS) saya di 0172008642 atau email sahaja di sayidahnapisah65@gmail.com.

Saya :
- mempunyai Ijazah Sarjana Muda Kepujian Major Matematik, UPM dengan CGPA 3.625 
- memperoleh kepujian dekan untuk 3 semester di UPM, Serdang
- mendapat Anugerah Akademik di Majlis Dinner Kolej 16,UPM (2015)
- salah seorang pelajar terbaik PMR &SPM SMKSK
- pelajar terbaik Matematik Tingkatan 4 (2009)
- pelajar terbaik Matematik Tambahan Tingkatan 5 (2010)
- pelajar terbaik Matematik Moden Tingkatan 5 (2010)

Daaa~ wassalam! :)

BACA JUGA:
- Analisis & Tips Skor Markah Kertas SPM Matematik Tambahan (Addmath)
- Tips Skor A Kertas Matematik (PT3 & SPM)


You May Also Like

2 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p