Total Pageviews

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

by - January 26, 2019
8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah! | Bismillah.. Sebelum kita melangkah ke hadapan, lebih baik saya habaq awai awai. 8 juta di sini bukan bermaksud wang tunai 8 million ye hahaha. Saya belum jadi jutawan lagi untuk anjur segmen di mana hadiahnya berupa cash berkepuk kepuk hee.

8 juta yang saya maksud kan di sini adalah pageview blog! Total pageviews blog pinky ku ini telah melepasi angka 8 juta pada bulan lepas, tu yang saya buat satu segmen bloglist ni. Meh le join ramai ramaii~! Jemput jemput masuk. hehe.


8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!
BANNER 8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah
SYARAT PENYERTAAN:

1. Follow Blog, Instagram, Facebook dan Twitter saya. (kalau tiada akaun Twitter, its okay. Join je hehe) 

2. Buat satu entri bertajuk: 8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!. Jangan lupa letak banner dan backlink kan ke entri ini yeww hee.

3. Dalam entri tu juga.. Tulis satu (atau lebih) cadangan idea/tajuk entri yang anda nak saya buat. Tak kisah lah pasal apa pun. Tentang blog ke, discussion or opinion on certain topic ke, makanan ke, review novel ke, tips ke, topik addmath/ matematik ke atau apa apa sahaja. Up to you. Just jot down je what you really really want me to write on my blog. I really appreciate all of your ideas! Hehehe.

4. Hantar link penyertaan di bahagian komen entri ini.

Done!

Saya akan pilih 10 'pemenang' secara random (on my own way) daripada senarai peserta untuk masuk ke dalam 8 Juta Special Bloglist sayidahnapisah.com. Bloglist ini akan kekal sehinggalah blog saya mencapai 9 juta pageviews.

Tarikh berlangsung:
6 Januari - 26 Januari 2019

Goodluck semuaa~!

Daa~ wassalam! :)

You May Also Like

33 comments

  1. tahniah sis, akak join
    http://www.sheilainspire.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  2. ok.. kak mia joinnnnnnnnnn

    http://www.mialiana.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  3. Wow (@_@)...Ucing dah join segmen ini (^_^)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  4. Saya join

    https://jm2u.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  5. saya join

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  6. Join :)

    https://yea-slmn.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    *sorry xde FB dan Twitter*

    Topik pilihan: Tips jadi seorang tutor berjaya

    Hehehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah, blog dah sampai 8 juta page views. Saya join segmen ni.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah KC.. Kak Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  9. join :D
    https://www.shuhaidasaad.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  10. Join and support kc Comey

    http://www.mamapipie.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html?m=1

    ReplyDelete
  11. Join...

    https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html?m=1

    ReplyDelete
  12. KC dah joiiiin

    https://aima-hassan.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html?m=1

    ReplyDelete
  13. Naim join

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  14. Tahniah n keep it up sis

    http://zzzyy.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah !! Gud luck ye

    https://www.ciktie.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  16. Blog sy lambat lagi la nak capai page view sebanyak tu :(

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum . .

    S.K. join ;
    https://stnrsyfh.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    Semoga murah rezeki semua :D

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis join

      https://www.yayaazura.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah_17.html

      Delete
  19. Tahniah. Teruskan menulis yang bermanfaat buat semua.

    Saya join.

    http://jombercontest.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  20. Tahniah.. Ejulz sejuta pun belum sampai. hehe

    https://ejulz.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  21. pokcik join..

    https://miziejusoh.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  22. Join!

    https://www.asyiqin.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Sayidah, akak datang join dan support awak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  24. Join.. :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  25. kak liez dah join
    http://www.mrsliez.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  26. tahniah kak cik.

    diya join ya.
    http://www.myarosli.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete
  27. join..

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/2019/01/8-juta-special-bloglist-sayidah-napisah.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p