TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Segmen 9 Juta Special Bloglist

by - June 30, 2019
Segmen 9 Juta Special Bloglist | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Alhamdulillah masih diberi peluang untuk anjurkan satu segmen sempena kejayaan blog Sayidah Napisah melepasi angka 9 juta pageviews.

Lets!

Banner Segmen 9 Juta Special Bloglist:

Segmen 9 Juta Special Bloglist
Segmen 9 Juta Special Bloglist
Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog, instagram, facebook dan twitter Sayidah Napisah (kalau takde salah satu, its okay)

2. Buat satu entri bertajuk 'Segmen 9 Juta Special Bloglistdi blog anda. Letak banner dan pastikan backlink kan ke entri ini yeww!

3. Jawab satu soalan "nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar"

First impression means.. bila orang jumpa kita for the FIRST TIME (sebelum kenal kita dengan lebih rapat), apa yang orang tu nampak kat kita? Apa orang tu fikir tentang kita?

CONTOH:

First impression orang terhadap Sayidah Napisah:
Peramah,
Easy going,
Clumsy (kelam kabut),
Ceria,
Suka senyum,
Comel.
ehhh hahaha.

Nak bagi lebih dari tiga pun saya okay je. Biar lebih, jangan kurang yew haha.

Tujuan saya tanya soalan ni adalah untuk kenal dengan lebih rapat dengan para blogger semua. Sebab most of the blogger saya tak pernah jumpa. Tak pernah face to face. Hanya pernah bertegur sapa di blog and other media social. So teringin nak tahu apakah 'sifat'  sebenar(?) rakan bloggerss in real life hehehe.

4. Selepas dah buat entri dan jawab soalan di atas, beri link entri tersebut di ruangan komen entri segmen ini ye :)

p/s: sesiapa yang tak follow semua syarat, penyertaan CANCELLED okay?


Tarikh penyertaan:
14 Jun 2019 - 4 Julai 2019

Done!

Eh jap..

PEMENANG DAPAT APA?
Nama pun segmen bloglist so takde hadiah cash haha.

10 pemenang will be chosen dan akan dimasukkan ke '9 JUTA SPECIAL BLOGLIST' sehingga lah blog pinky saya ni mencecah 10 juta pageviews.

Semuaaaa blogger dijemput join. Sangat dialu-alukan. Jemput kawan kawan, jiran sebelah. ehhh tu untuk open house hahaha.

Okay till next time, daa~ wassalam! :)


You May Also Like

16 comments

  1. wahhh ada segmen...lama kak fa tak join segmen sebenarnya.... dah lama kak fa tinggalkan...in shaa Allah kalau berkesempatan nak juga join...

    ReplyDelete
  2. wah bestnya nanti mama join ye

    ReplyDelete
  3. ray dah follow semua berbulan2 yang lepas. tinggal nak buat entry je ni. looks funnnnnnnn yayyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. count me in

      https://www.raydahalhabsyi.com/2019/06/9-million-segment-special-bloglist.html

      Delete
  4. Naim join.. hehe

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Baru bookmark.. lama lgi tarikh tutup haha~

    ReplyDelete
  6. Wow! Dah 9 juta views. Tahniah!!!

    ReplyDelete
  7. Yeayy mama join.. tahniah KC ye

    http://www.mamapipie.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Huiyoo dah makin mantap blog adik comel ni, tahniah!

    Tak nak lepaskan peluang, nak join jugak segmen yang tak boleh di lepaskan ini ... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. Mama Yan join..
    Tahniah ye..juta juta pageviews...

    https://www.aziankhalil.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. Om datang join. Tahniah tau untuk 9 juta pageviews

    http://www.ombakbergigi.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum

    Kak Mirror join jugak..
    http://sam-puansyurga.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  12. bravo kc..lame tak jengah 9juta dah....wow sangat ni

    ReplyDelete
  13. Saya join.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p