TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Segmen 9 Juta Special Bloglist - TAMAT -

by - July 04, 2019
Segmen 9 Juta Special Bloglist | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Alhamdulillah masih diberi peluang untuk anjurkan satu segmen sempena kejayaan blog Sayidah Napisah melepasi angka 9 juta pageviews.

Lets!

TAMAT

Banner Segmen 9 Juta Special Bloglist:

Segmen 9 Juta Special Bloglist
Segmen 9 Juta Special Bloglist
Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog, instagram, facebook dan twitter Sayidah Napisah (kalau takde salah satu, its okay)

2. Buat satu entri bertajuk 'Segmen 9 Juta Special Bloglistdi blog anda. Letak banner dan pastikan backlink kan ke entri ini yeww!

3. Jawab satu soalan "nyatakan TIGA first impression orang terhadap anda; yang biasa anda dengar"

First impression means.. bila orang jumpa kita for the FIRST TIME (sebelum kenal kita dengan lebih rapat), apa yang orang tu nampak kat kita? Apa orang tu fikir tentang kita?

CONTOH:

First impression orang terhadap Sayidah Napisah:
Peramah,
Easy going,
Clumsy (kelam kabut),
Ceria,
Suka senyum,
Comel.
ehhh hahaha.

Nak bagi lebih dari tiga pun saya okay je. Biar lebih, jangan kurang yew haha.

Tujuan saya tanya soalan ni adalah untuk kenal dengan lebih rapat dengan para blogger semua. Sebab most of the blogger saya tak pernah jumpa. Tak pernah face to face. Hanya pernah bertegur sapa di blog and other media social. So teringin nak tahu apakah 'sifat'  sebenar(?) rakan bloggerss in real life hehehe.

4. Selepas dah buat entri dan jawab soalan di atas, beri link entri tersebut di ruangan komen entri segmen ini ye :)

p/s: sesiapa yang tak follow semua syarat, penyertaan CANCELLED okay?


Tarikh penyertaan:
14 Jun 2019 - 4 Julai 2019

Done!

Eh jap..

PEMENANG DAPAT APA?
Nama pun segmen bloglist so takde hadiah cash haha.

10 pemenang will be chosen dan akan dimasukkan ke '9 JUTA SPECIAL BLOGLIST' sehingga lah blog pinky saya ni mencecah 10 juta pageviews.

Semuaaaa blogger dijemput join. Sangat dialu-alukan. Jemput kawan kawan, jiran sebelah. ehhh tu untuk open house hahaha.

Okay till next time, daa~ wassalam! :)

TAMMAT


You May Also Like

43 comments

  1. wahhh ada segmen...lama kak fa tak join segmen sebenarnya.... dah lama kak fa tinggalkan...in shaa Allah kalau berkesempatan nak juga join...

    ReplyDelete
  2. wah bestnya nanti mama join ye

    ReplyDelete
  3. ray dah follow semua berbulan2 yang lepas. tinggal nak buat entry je ni. looks funnnnnnnn yayyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. count me in

      https://www.raydahalhabsyi.com/2019/06/9-million-segment-special-bloglist.html

      Delete
  4. Naim join.. hehe

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Baru bookmark.. lama lgi tarikh tutup haha~

    ReplyDelete
  6. Wow! Dah 9 juta views. Tahniah!!!

    ReplyDelete
  7. Yeayy mama join.. tahniah KC ye

    http://www.mamapipie.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete
  8. Huiyoo dah makin mantap blog adik comel ni, tahniah!

    Tak nak lepaskan peluang, nak join jugak segmen yang tak boleh di lepaskan ini ... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. Mama Yan join..
    Tahniah ye..juta juta pageviews...

    https://www.aziankhalil.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  10. Om datang join. Tahniah tau untuk 9 juta pageviews

    http://www.ombakbergigi.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum

    Kak Mirror join jugak..
    http://sam-puansyurga.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  12. bravo kc..lame tak jengah 9juta dah....wow sangat ni

    ReplyDelete
  13. Saya join.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  14. Meriah pageview smpai 9 juta dh ya..mg terus berjaya dlm berkongsi ilmunya..

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum semua..

    LZ join segmen ini :

    URL Blog : https://ladyinredplanner.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html
    Instagram : @ladyinredplanner
    Facebook : ladyinredplanner / Sis LZ
    Twitter : @ladynredplanner

    Thank you..

    ReplyDelete
  16. https://sayasukala.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. farah join ya
    https://fws00blog.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. https://hatinufid.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist-by.html

    done follow blog dan ig..

    ReplyDelete
  19. sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  20. datang join segmen :)

    https://aerillhassan.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  21. bismillah..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  22. Join gak

    http://www.zianaeunos.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete
  23. DONE ...

    https://www.sislin76.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum.

    Tahniah atas kejayaan 9 juta pageviews. :)

    Eina join juga segmen ni.

    https://www.vitaminkesihatansejagat.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    Tq

    ReplyDelete
  25. Abam Kie pun join sama ok..

    https://www.zukidin.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  26. akak saya pun nak join juga

    https://www.theamaraz.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum. Saya join ye :)

    https://fiqadira.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  28. Ucing join lah (^_^)..

    https://ucingkadayan.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  29. https://chea94.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  30. tak perasan tak tempek link lagi haha thanks ingatkan

    https://www.farhanajafri.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  31. I baru nak join. Sorry babe

    https://ohhdina.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  32. done join.. hehehe

    http://www.myarosli.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  33. done join

    https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html?m=1

    ReplyDelete
  34. ena join :


    https://www.aeinnamusa.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
  35. http://sovitamin.com/segmen-9-juta-special-bloglist/

    ReplyDelete
  36. aduhai.
    terlepas!!!!!
    aaaaargh, stress :(

    ReplyDelete
  37. Ain nak join yaaa :D

    https://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry Ainnn. Terpaksa tolak penyertaan awak sebab segmen tamat 4 julai hehehe. thanks join btw! appreciate it :)

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p