TOTAL PAGEVIEWS BLOG

Pemenang Segmen 9 Juta Special Bloglist!

by - July 09, 2019
Pemenang Segmen 9 Juta Special Bloglist! | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Sabtu ahad yang lepas agak pack dengan kelas tusyen so memang tak sempat nak update pemenang segmen cepat cepat. Semalam pula memang mood tengok rancangan Sister's Slam Dunk Season 2 mengatasi mood meng-update blog so 'cuti' blog for one more day hahaha.

Harini back to update blog!

Sebelum umum pemenang, jika nak blogwalking, boleh lihat SENARAI PENUH PARA PESERTA segmen di SINI.

Hmmm sebenarnya ada 30 orang peserta. Tapi disebabkan yang ke-30 join pada 6 Julai (tarikh akhir segmen 4 julai) so saya terpaksa tolak penyertaan. Maaf maaf. Terpaksa tolak demi keadilan buat peserta lain yang on time. Harap faham :)



Pemenang Segmen 9 Juta Special Bloglist!


Semalam adalah hari di mana pemilihan pemenang telah dibuat.

Macam mana cara pilih pemenang?

Saya carik carik kecil kertas putih > tulis nombor (peserta) 1 - 29 > minta umi buat 'cabutan' bertuah 10 orang..

Dan taraaa!
Pemenang Segmen 9 Juta Special Bloglist
Pemenang Segmen 9 Juta Special Bloglist!
2. https://pemudattbc.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html
3. http://www.mamapipie.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html
5. https://www.aziankhalil.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html
8. https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html
10. https://sayasukala.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html
15. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2019/06/segmen-9-juta-special-bloglist.html
20. https://www.theamaraz.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html
23. https://chea94.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html
26. http://www.myarosli.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html
27. https://asyiqinroslee.blogspot.com/2019/07/segmen-9-juta-special-bloglist.html

Tahniah kepada para pemenang!

10 pemenang ini akan dimasukkan ke dalam bloglist khas 9 juta special bloglist dan akan kekal sehingga lah total pageviews blog ini cecah 10 juta.

After that, saya akan buat lagi segmen bloglist lain untuk celebrate 10 juta inshaaAllah! Heehe.

Saya juga sangat sangat hargai setiap blogger yang sudi luang masa sertai segmen bloglist ini & pada mereka yang turut sokong segmen blog saya dalam 'diam diam' haha.

Itu sahajaaa.

Till next time, daa~ wassalam! :)

You May Also Like

15 comments

  1. alaa bukan rezeki! Tahniah semua pemenang

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Sis. Alhamduillah tersenarai gak hehe :)

    ReplyDelete
  3. Syukurlah, ada rezeki untuk tersenarai sebagai pemenang. Tahniah juga kepada pemenang lain.

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/07/thankyou-fatina.html

    ReplyDelete
  5. alamakkkk tak sempat join... btw tahniah pada semua pemenang...

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang.....

    ReplyDelete
  7. Takde rezeki kali ni...kita cuba lagi nanti...

    ReplyDelete
  8. seronoknya ada juga peluang saya masuk bloglist akak hehe ^^

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang.. hihi sori sebab tak dapat join hari tue...

    ReplyDelete
  10. tahniah semua....terima kasih napisah <3

    ReplyDelete
  11. Wah, blog saya terpilih
    tahniah semua!

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p