UV PV sayidahnapisahdotcom Oktober 2017

by - November 01, 2017
Yeayyyy this is the first entri for bulan November ni! Tepuk tangan sikittt hahaha. Okayyy first entri ni moh le kita santai-santai dulu, goyang goyang mata dulu.. ushar berapa UV PV sayidahnapisahdotcom untuk bulan lepas, bulan Oktober. Yang pasti.. tak banyak mana pun hahaha.


UV PV sayidahnapisahdotcom Oktober 2017

UV PV sayidahnapisahdotcom Oktober 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom Oktober 2017
Unique visitors (UV) : 54,633
Pageviews (PV): 159,074
Bounce rate (BR): 16.49%
Jumlah entri Oct: 66

Alhamdulillahhhh menaik sikit UV PV berbanding bulan September 2017. Bounce rate pun makin menurun yeayyy! Jumlah entri pun lebih banyak berbanding bulan sebelumnya yeayyy!

Saya nak target 100 entri pada bulan Nov ni tapi macam banyak sangat je kan hahahaha. Takut tak capai target. So, moh le saya target 80 entri untuk bulan ni

Kalau saya tak capai 80 entri bulan ni, korang boleh denda saya. Dendanya? contoh denda macam.. tulis satu entri tips atau petua macam mana nak naikkan trafik blog; sebanyak 500 patah perkataan. Haaa contohnya macam tu lah.

So, korang tulis lah denda apa nak bagi kat saya (di bahagian komen) kalau saya tak update 80 entri bulan Nov ni. Nanti saya pilih satu hehehe.

Okay wish me luck~! Daaa wassalam :)

You May Also Like

14 comments

  1. Terus berusaha mencapai sasaran ya :)

    ReplyDelete
  2. wow banyak nya 80 entri sebulan (@_@).

    ReplyDelete
  3. Wah... idola!!! bilalah Amerzing nak jadi macam nih :')

    ReplyDelete
  4. kc bagilah tips nak tulis entry banyak2 ni...selalu xde idea lah...

    ReplyDelete
  5. kak pip jauh lagi nak capai target mcm KC ni...
    tapi usaha tangga kejayaan kan KC...
    kalau KC tak capai target bulan Nov ni, kak pip denda KC untuk tulis entry : cara letak Google Analytics di blog ....T_T

    ReplyDelete
  6. Mama nak denda KC kena bagitau tips macam mana boleh dapat traffic kebaboom gitu. haha

    ReplyDelete
  7. Denda saya mudah je..

    Blog walking ke 100 blog dalam sehari

    ReplyDelete
  8. haaa kena share tips ni traffic banyak

    ReplyDelete
  9. banyaknya target. sharelah macam mana dapat idea untuk tulis banyak entry

    ReplyDelete
  10. Wahh..page/session yang tinggi saya pernah lihat setakat ini. Tahniah & teruskan usaha. Nnati bagi abah sign repot kad ni ye.. Hehehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah, hebat sangat kc... bagilah tips macam mana nak rendahkan bounce rate tu. hihi

    ReplyDelete
  12. Seronoknyaa datang tengok UV PV awak. Saya punya sendu, sebab entry pun kadang ada kadang takde. :P

    ReplyDelete
  13. Seronoknyaaa tengok PV tinggi camtu. Jauh lagi nak pergi sampai ke situ. Hihi. Siqah tabik spring dengan blogger yang update blog dengan banyak entri setiap bulan. Siqah biasa less than 10 je per month. Aduhai, masa dan mood tiada :(

    Apa pun, good luck tau!! :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p