UV PV sayidahnapisahdotcom September 2017

by - October 03, 2017
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! As usual hehe. Nak share UV PV blog saya bulan lepas walaupun tak gempak mana pun hahahaha. Moga bulan ni UV PV makin better and better amin :)

UV PV sayidahnapisahdotcom September 2017


UV PV sayidahnapisahdotcom September 2017
UV PV sayidahnapisahdotcom September 2017
(unique visitors) UV : 50 415
(pageviews) PV : 146 824
(bounce rate) BR : 18.02%

Kalau nak compare UV bulan Ogos dengan , UV bulan September menurun sebanyak 5k sobsob. Tak apa tak apa. bulan ni kita tingkatkan ye hehehe.

tip nak dapatkan UV PV beribu? 

-- jangan pernah berhenti. 

jangan berhenti untuk berusaha, berharap dan berdoa. never give up!

Chaiyok! Daaa~ wassalam :)


p/s: sorry.. tak boleh nak membebel panjang. busy sikit hehe.


BACA JUGA:

You May Also Like

13 comments

  1. caiyok caiyok kak cik ..
    mkak pip masih jauh lagi nak dapat UV/PV sebanyak tu...
    bounce rate pun tak settle lagi ni...
    masih kena byk belajar mrs pip ni ...
    and thanks jadi sifu google analytics ...

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. teruskan usaha ye..

    ReplyDelete
  3. wwah tinggi tu uv&pv ..tahniahh..
    blog CR senduuu sikit.hehe

    ReplyDelete
  4. idola kak lina ni...bestnya kc....kena tingktkan usaha lagi ni...

    ReplyDelete
  5. Wah...canggihnyeee.. Blog akak suam2 kuku jer..

    ReplyDelete
  6. Banyaknya unique visitors untuk blog ni. Tahniah!

    ReplyDelete
  7. Saya punya bounce rate... 70% keatas ha3. Teruk betul :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p