TOTAL PAGEVIEWS BLOG

nak rombak bloglist, siapa nak masuk? meh..

by - February 03, 2020
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~!

Pejam celik pejam celik, dah masuk bulan Februari 2020 dah. Cepatnya masa berjalan kan? Rasanya baru je sambut new year awal tahun 2020 haritu tup tup dah masuk bulan dua. Time flies so fassstt and furious!

So, how's your past January? Is it good?

Or quite bad?

Or most of the time not feeling well?

Its okayy. Bulan baru, hari baru, chapter baru, cerita baru.. don't ever give up yezzahh! InshaaAllah..
nak rombak bloglist
How about my 'journey' in January? How is it?

Hmmm.. ada best, ada sedih, ada gembira, ada duka, ada feeling frustrated, ada bahagia, ada heartbroken.. there was mixed emotions.

Anggap lah semua tu proses untuk menjadi seorang wanita yang kuat, tabah dan berjaya ye Sayidah Napisah. Bangkit! Lawan hasutan setan tepi kiri kanan tu shuhhhhh! *tepis. HAHAHA.
nak rombak bloglist

Okay back to the topic.. about bloglist.

Saya memang ada satu bloglist ni dari dulu; which is written as.. MY BLOGGER HEBAT.

In fact, semua blogger hebatt. Bukan bermakna jika blog anda tidak dimasukkan ke dalam bloglist tersebut, maksudnya tidak hebat. No no noooo. Jangan pikiaq gituw yew haha.

And starting today, I feel like want to renew my bloglist. Nak rombak. Nak susun balik.

Ada sesiapa yang nak masuk, mari mariii. Semua dijemput. Tapi ada SATU SYARAT...

Saya masukkan blog anda ke dalam bloglist saya, anda pula perlulah masukkan blog saya ke dalam bloglist anda.

As simple as that muehehhee. Win win situation gitchuw right?

Sebenarnya nak letak juga syarat kena aktif.. tapi takmo lah. Sebab masing-masing ada reason tersendiri, ada mood tersendiri. Kadang kadang aktif, kadang-kadang diam jap, kadang-kadang ada hal yang perlu diutamakan dahulu selain blog. Saya faham.
nak rombak bloglist
So.. any blogger want me to include your blog into mine, bolehh. Just drop your URL blog di bahagian komen, and I will check first whether you put my blog into your bloglist or not.

Kalau taknak its okayy.. tapi one thing I just want to share is.. one of cara untuk tingkatkan trafik pageviews blog adalah bloglist tauu hehehe.
nak rombak bloglist

Itu sahaja, till nex time, daaa~ wassalam! :)

p/s: can be closed anytime, so first come first serve hehe.


BACA JUGA:


You May Also Like

28 comments

  1. nak juga :D

    https://tiaarasapphire.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hai..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    sila lh tgk bloglist sy =P

    ReplyDelete
  3. nak jugakk.. kita pun tengah nak kumpul blogger masuk bloglist

    https://www.rodiahamir.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti lepas akak dah masukkan blog saya ke dlm bloglist akak, inform sini ye. lepastu baru saya masukkan hehee :D

      Delete
  4. salam kenal..
    saya nak joinlaa hehe.. saya follow sini dulu ya ^^
    done letak blog sayidah dalam bloglist saya..

    https://haziqahadevin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Ucing nak join jugak lah (^_^)

    https://ucingkadayan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. www.bahejabella.com

    buang.. siaplahh!

    ReplyDelete
  7. alaa template ena ni mcm ada error lah. try buat bloglist tapi tak jadi, huwaaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak yekee. adehhh. cuba buat lagi, kot kot jadi heee

      Delete
  8. Wahh rezeki betul terserempak dengan entry ni hehehe ;)
    Hana nak join bloglist boleh?

    https://thepolarishana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Ok, letak URL blog kat sini dulu. Nanti kita masukkan URL blog awak pula ye..

    www.ciktie.com

    ReplyDelete
  10. https://beehaazman19.blogspot.com/

    yeayy Behaa nak join jugak bloglist ni. Tapi link blog sayidah Beeha akan start letak after segmen bloglist Beeha berakhir. Thank you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kayyy nanti beeha inform sini ye lepas dah masukkan blog sayidah hehehe

      Delete
  11. nak.... ini url blog saya. :)

    http://www.mrejoy.com/

    ReplyDelete
  12. As salam. Jom bertukar bloglist dgn abam kie, deh? Thanks.
    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  13. nak masuk jugakkkk - https://www.farhanajafri.com/

    ReplyDelete
  14. Nak.. blog KC sayang memang dalam bloglist mama dah
    ni url mama http://www.mamapipie.com

    ReplyDelete
  15. Mesti la nak, Aien dah letak blog KC as on of my favorite bloglist. ^^

    http://www.aienienka.com

    ReplyDelete
  16. waalaikumussalam. nak nak nak nak join ^_^

    www.uminazrah.com

    kak memang dah letak blog ni dalam bloglist ^_^

    ReplyDelete
  17. Blog SN ni ada dalam bloglist kak PC..hihihihi..

    ReplyDelete
  18. Nak Kakcik!
    https://annursyuhadah.com

    ReplyDelete
  19. Nak!!! http://www.aimisyahirah.com

    ReplyDelete
  20. Nak join! https://thefzhmdnr.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. nak ikottt jugak hehe

    https://puanyaanie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. penyertaan masih terbuka kah? heee baru nampak.. www.shuhaidasaad.com

    ReplyDelete
  23. Nak masuk jugaa hehe, tq sis

    https://www.eksplorasilea.com/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p