tak update blog, dapat berapa pageviews sehari? ~ sayidahnapisahdotcom tak update blog, dapat berapa pageviews sehari? ~ sayidahnapisahdotcom

TOTAL PAGEVIEWS BLOG

tak update blog, dapat berapa pageviews sehari?

by - January 31, 2020
tak update blog, dapat berapa pageviews sehari? | Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~! Macam biasa lah seketul Sayidah Napisah ni.. Macam chipsmore dah. KEJAP ADA, KEJAP TAKDE. Kejap aktif update blog sampai 6 entri 1 hari, kejap krik krik krik lamaaa banget tak nampak bayang dan batang hidung hahaha. Last entri saya update pun was on 3rd of January 2020. Yes, almost sebulan blog pinky ini dibiarkan! Kesian diaa huwaaaa. Maafkan sayaaa!
tak update blog dapat berapa pageviews sehari
tak update blog dapat berapa pageviews sehari? | image: Google

tak update blog, busy sangat kerrr Sayidah Napisah?


Ada masa memang betul betul busy la haha.

Ada masa nak fokus spend time with family yang almost everyone ada time cuti Chinese New Year haritu.

Ada masa yeahh, as usual. Mood blogging tu dah hilang piunggg! *sound effect

Bila dah lama tinggal blog, memang macam tu. Rasa rindu tapi malas. Ada idea untuk entri blog tapi malas. Rasa gatal tangan nak menulis (read: menaip) tapi malas. Ada bahan entri yang mantoppp tapi malas.

Ish ish ishhhh. Sila insaf!

Tapi ada masa... bukan malas. Tapi lebih kepada melayan perasaan 'lain' yang lebih menguasai (atas sebab/ kejadian tertentu). Mungkin faktor usia mungkin. Kekadang benda kecil pun nak di-emosi-nya kan? Maklumlah dah tua ni.. Hahaha.
tak update blog dapat berapa pageviews sehari
tak update blog dapat berapa pageviews sehari? | image: Google

tak update blog, daily pageviews blog apa khabar?

Sejujurnya, time saya tak update bulan ni, saya memang jarang buka dashboard blog. Apatah lagi nak tengok pageviews.. pun tak.

Then, beberapa hari ni, baru lah saya buka semula sebab ada satu job tu, nak kena letak link website beliau di salah satu artikel blog saya. Alhamdulillah rejekii. Duit pun dah masuk paypal.

Oh, back to story. Bila kena buka blog, automatik la kita nak pergi ke bahagian views kan. Nak tahu juga kan.. aku tinggalkan blog ni, ada tak orang datang jenguk? Masih ada orang dari Google datang ke sini tak?

Bila tengok... WHOA!

More than 4,000 pageviews dalam sehari! Alhamdulillah. Serius tak sangka, sebab sebelum sebelum sebelum ni pernah saya lama tak update blog, PV mesti less than 3K sahaja.

So, yang ni bila dapat PV blog daily 4K++, memang saya tak expect langsung. syukur sangat!

Top 10 Posts of sayidahnapisah.com for This Month:
tak update blog dapat berapa pageviews sehari
top 10 posts sayidahnapisah.com Januari 2020
Hari terakhir Januari 2020.. I decide to make this entry. Satu entri at least laa hahaa.

And.. I want to blogwalking!

So.. I will surely blogwalking to those who comment on this entry inshaaAllah by this week!
tak update blog dapat berapa pageviews sehari
short 'poem' of desire
Okay itu sajaa.. till next time, daa~ wassalam! :)

You May Also Like

10 comments

  1. Waalaikumussalam. Alhamdulillah, fighting 💪😁

    ReplyDelete
  2. wah daebak..caiyok2! teruskn usaha...

    ReplyDelete
  3. dah agak dah mesti byk jugak.. KC kan mmg cute dan power hihi.. apapun tahniah KC

    ReplyDelete
  4. rindulah kc jarang update blog

    ReplyDelete
  5. wah tak update pun still banyak pv. power! hehe

    ReplyDelete
  6. waah bagusnya.. x update pun banyak.
    kalo kite ni eheheheh update pun cikit. apa lagi kalo x update..

    ngeh2 konten x menepati citarasa depa tak cari la hehehe..
    tak pa ayuh berusaha =D

    ReplyDelete
  7. Sifu tak rajin update pun orang mai singgah. ^^

    ReplyDelete
  8. Otai ni. Hebat. Tak update pun, PV tinggi per day. Fuhh 😋

    Kita masih lagi merangkak hidupkan blog balik

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p