http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

kakyong baru cuba sekali Biobax, terus beli satu dan jadi dropshipper Biobax!

By 10:18:00 PM , , , , ,

Malam Sabtu lepas kakyong dan family datang ke rumah Seremban. Sampai-sampai je kat rumah, masuk je dalam rumah.. kakyong dan abanglong terus tanya saya "kakcik, apa yang kakcik duk jual tu? Diodex eh?"

Den pun pelik Diodex mana pula ni aku jual hahaha. Rupa-rupanya yang mereka maksudkan adalah Biobax. Alaa yang biasa saya promote tu hehe. Then, mereka minta kat saya nak try sikit. Sebab saya memang ada satu botol Biobax. Tapi tinggal sikit dah.

Saya pun bagi la tester sikit kat abanglong. Abanglong spray dan sapu Biobax kat lutut. Yela abanglong ni jenis kuat main Badminton. Hampir setiap minggu main Badminton dekat gelanggang. Tu yang selalu gak sakit lutut. Saya kata jangan spray banyak sangat, nanti panas banyak meraung kang haha. Abanglong pun spray sekali semburan je dan ratakan nya. Then, abanglong tanya la berapa harga Biobax ni. Saya jawab la RM80 1 botol. Kalau 2 botol RM150. Harga tu dah termasuk postage sekali. 

Lepastu kakyong menyampuk, "mahalnya 80 ringgit!". Saya pun counterback la balik "memang la mahal sikit sebab biobax ni diperbuat daripada 100% bahan organik. Lepastu tahan lama hingga 3-4 bulan dengan 500 semburan. Berkesan pula tu."

Kakyong yang kebetulan masa tu sakit pinggang, sakit belakang dan sakit tangan sebab terlalu banyak dan terlalu lama dukung anak nya yang masih kecil setiap hari..minta saya apply kan Biobax kat dia. Saya pun spray Biobax di tempat yang beliau sakit dan sapu-sapu rata ke bahagian sekitar sakit tu.

Tak lama kemudian, kakyong puji "eh berkesan la Biobax ni kakcik! Dah rasa lega dah. Tak de rasa sakit macam tadi. Bagus la rasa panas dia sedap. Tak macam produk XXXX tu, berapa kali sapu pun tak rasa panas. Lepastu dah la tak panas, tak rasa lega pun sakit."

Alhamdulillah. Syukur sangat Biobax ni dapat legakan sakit kakyong. Keesokannya, kakyong psstt psstt kat saya.. "kakcik, nak jadi dropshipper Biobax under kau boleh? Berapa untung dapat kalau jadi dropship ni?" Saya pun jawab lah "Satu biobax kau akan dapat untung RM20. So, kalau dua kau dah dapat RM40."

Dia terus buat muka tak percaya.. "Seriously kakcik RM20?! Wahh banyak la gak untung dapat setiap jualan. Nak la yong buat dropship Biobax!" (kalau korang nak jadi dropshipper biobax pun boleh, whatsapp saya kay)

Den pun kecil tapak tangan, nyiru saya tadahkan haha.Then, dia pun beli satu. Dia kata nanti kalau sakit lagi, boleh la guna Biobax tu. Suka sangat nampaknya yong dengan Biobax tu hehe. Produk berkesan kan, mesti lah orang suka :)

kakyong baru cuba sekali Biobax, terus beli satu dan jadi dropshipper Biobax!
kakyong baru cuba sekali Biobax, terus beli satu dan jadi dropshipper Biobax!
kakyong baru cuba sekali Biobax, terus beli satu dan jadi dropshipper Biobax!
kakyong tulis pengalamannya yang pertama menggunakan Biobax di Facebook beliau :D
Itulah pengalaman sendiri kakyong saya selepas menggunakan Biobax. Nak lagi tengok testimoni-testimoni berkesan Biobax? Klik SINI dan SINI.

kakyong baru cuba sekali Biobax, terus beli satu dan jadi dropshipper Biobax!
anak buah saya pun suka bau Biobax ni. asyik puji je wangi hehe
Untuk pengetahuan anda, Biobax Cool Theraphy ni adalah FAST RELIEF SPRAY. Bukan sahaja dapat melegakan dan menyembuhkan sakit pinggang, sakit belakang dan sakit tangan.. malah sakit kaki, sakit pinggul, sakit lutut, sakit sendi, tergeliat urat, terseliuh, lebam, kejang kaki, kebas-kebas, lenguh-lenguh, gout, resdung dan selsema pun boleh. 100% bahan organik. wangi, nyaman, tidak melekit & rasa panas yang sedap.

Hanya RM80 untuk 1 botol, RM150 untuk 2 botol. Harga dah termasuk postage. Nak order atau nk jadi dropship (untung RM20/botol) /agen (untung lebih RM20 per botol) /mini stokis (untung lebih RM30-40 per botol) ? Jangan segan-segan whatsapp saya di 0172008642 (sayidah) anytime :)

kakyong baru cuba sekali Biobax, terus beli satu dan jadi dropshipper Biobax!
BIOBAX COOL THERAPHY
#biobax #biobaxcooltheraphy 

You Might Also Like

3 comments

  1. wah. x penah cuba lagi. mcm best je ni. hehe

    ReplyDelete
  2. Saya dah cuba. Sebotol tahan lama, sekali spray kesannya meyakinkan. Tak rugi beli dan cuba lah.. serius ni.

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.