http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!

By 9:30:00 PM , , , ,

Assalamualaikum semuaa! Haa malam ni saya nak kongsikan kisah seorang kawan baik saya ni. Haritu dia ada ternampak post Instagram saya tentang testimoni berkesan produk Biobax Cool Theraphy. So, dia pun nak beli satu botol Biobax kat saya untuk mama dia yang asyik ngadu sakit kaki sebab seharian berdiri buat kerja. So, kawan saya ni kesian la kat mama dia. Dia pun terus whatsapp saya untuk beli 1 biobax.

mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!


mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
Al-kisahnyaa, haritu jumpa dia time Konvokesyen di UPM.. saya tanya la dia "macam mana guna Biobax okay tak?"

Dia dengan terujanya jawab "Okayy! Ma (mama) biasa spray dan sapu Biobax tu kat kaki sebelum tidur. Bangun tidur je dah hilang rasa sakit. Lega."

Then, dia pun tambah sikit lagi "saya pun ada guna kalau saya lenguh-lenguh atau sakit belakang. Memang melegakan dan saya suka bau dia! Wangi! Lepastu bila spray rasa sejuk, bila sapu rasa panas! tapi panas yang best. Rasa panas yang sedap" ^-^

Alhamdulillah. Syukur sangat ada pelanggan Biobax saya yang puji dan suka dengan keberkesanan Biobax ni. Hehe.

Oh for your information, Biobax ni bukan sahaja bagus untuk melegakan sakit kaki sahaja, banyak lagi kegunaan dia. Serba guna.

  • sakit pinggang
  • sakit lutut
  • kejang kaki
  • resdung
  • lenguh-lenguh badan
  • sakit sendi
  • selsema
  • sakit tulang pinggul
  • kaki terseliuh
  • kebas kaki
  • sakit tangan
  • kebas tangan
  • sakit segugut


Banyak kan kelebihan dia! Dah laa diperbuat daripada 100% bahan organik. So, jangan risau. Baik dan boleh digunakan bagi semua peringkat umur. No side effect. Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Pernah masuk surat khabar Kosmo dan Utusan. Pernah masuk dalam TV Al-Hijrah. Hasil produk orang Melayu.

mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
melegakan sakit belakang/ sakit tulang pinggul
mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
terus hilang sakit tapak kaki!

 
mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
boleh tidur lena dengan Biobax!
mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
menyembuhkan sakit kejang kaki!

 
mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
menyembuhkan kaki terseliuh!
mak kawan puji Biobax dapat legakan sakit kaki dengan segera!
Irene Nadia - duta produk Biobax!

Kalau nak order, senang je. Contact je saya di 0172008642. Nak mudah, whatsapp sahaja saya. Pasti akan dibalas dengan cepat.
Oh, kalau sesiapa berminat nak jadi agen atau dropship Biobax, whatsapp je saya. Nanti saya guide anda :)

Harga hanya RM80 sahaja termasuk harga postage untuk 1 botol. RM150 untuk 2 botol. Tahan selama 3-4 bulan dengan 500 kali semburan. InshaaAllah anda tidak akan menyesal membelinya :)

You Might Also Like

3 comments

  1. Menarik ni nanti boleh rekemen dekat mak and abah.

    ReplyDelete
  2. Semoga memberi manfaat kepada semua

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.