Search This Blog

terharu ada blogger anggap den sifu

By 8:00:00 PM ,

Beberapa hari yang lepas blogwalking la sekejap. Pergi blog yang selalu meninggalkan jejak di blog ku tanpa jemu. Oh, satu benda yang selalu saya ushar kalau saya blogwalking adalah sidebar/bawah blog tersebut. Ushar di bahagian BLOGLIST. Tengok ada nama blog den ke tak hahaha.

Then, blogwalking la satu blog ni. Sebab dia ada komen kat beberapa entri saya. Macam biasa lah saya ushar BLOGLIST dia. Tengok-tengok ada blog saya tersenarai di situ yeay! Dah lah bloglist tu ditulisnya SIFU. Blog saya ditempatkan bersama-sama dengan blog Mia Liana, Hasrul Hassan, Denaihati & Blog Sihatimerahjambu (Kak Azhafizah) di bawah bloglist SIFU.

Huwaaaaa terharunyaaaaaaaaaaa bila ada blogger yang anggap saya sifu dalam dunia blogging ni walaupun rasa tak layak pun jadi sifu. **kesat air mata di bucu katil**

terharu ada blogger anggap den sifu
Thank you Ana Fatihah~ Disebabkan rasa terharu ni juga, saya masukkan blog awak dalam bloglist saya hehehe. 

(harap-harap la dia baca entri ni wakakaka)

You Might Also Like

9 comments

  1. Wahhhh, malunya saya. Saya baca nihhh. Excited rasa. Sebab haritu baca semua entry Sayidah yang tips tingkatkan trafik dari awal sampai habis. Kiki

    Entry yang sangat banyak membantu! Terima kasih sekali lagi~ :D

    ReplyDelete
  2. Perghh SIFU KC gitu..bagus betul ana fatihah ni kan kan kan dia baca entri trafik blog KC...sumbangkan banyak UV untuk KC hehehe..Mohon tunjuk ajarku SIFU..

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Ada kelebihan blog awak yang dia nampak.

    Jom exchange blog link, http://lynk.my/w1cm

    ReplyDelete
  4. tunjuk ajar ku sifu.....!

    tahun depan punya Mentor Milenia, KC jadi Mentor tau... hehehehee.. :)

    ...

    ReplyDelete
  5. Mmg sifu pun KC, pageview juta juta dah. Hihihi.

    Samalah tabiat usha bloglist org cari nama sendiri tu,kekekekeke. Kalau ada mesti balik balas balik masukkan dia dalam bloglist.

    ReplyDelete
  6. kembaq..bila nak buat entry untuk i pula? hahaha sifu please sifu..hehe

    ReplyDelete
  7. Waaaa tahniah jadi sifu! Mohon tunjuk ajar darimu hehe.

    ReplyDelete
  8. KC memang sifu pun, banyak cik mijah belajar dari post C, TQ kc & AFB

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

Newsletter

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.