http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

BERANI, JANGAN TAKUT!

By 2:04:00 AM

Salam semua!! Bismillahh..

Selama 2 hari 1 malam saya menghilang. Pergi kem kat Kalumpang Resort,Hulu Selangor.
Memang sangat awesome!!! Alhamdulillah banyak ilmu dan pengalaman boleh dikutip sepanjang kem ni.
Abg akak fasi and abg akak senior and kawan2 SEMUAAA sangat sporting!
Perisiannya dan aktiviti2 SEMUAAAA nye menarik dan best!
Paling best masa kat hujung kem.. Guess what??
Mestilah tangkap gambar kann. HEHE. Buat kenangan, apa salahnya.. :)

Memang tengah sakit-sakit badan ni. Terutamanya bahgian tangan. Buat explorace semalam.
Rentas berhalangan memang 1st time dalam hidup buat macam2 seperti itu. 
Biasanya tengok kat dalam TV je. Tengok askar2 atau peserta PLKN buat macam kacang je.
Bila try buat masa explorace, baru tahu langit tinggi ke rendah. Huhu.

MAGIC!! Ada apa dengan MAGIC? 
MAGIC colour?
MAGIC pen?
MAGIC hair?
MAGIC time!!
Tak tergambar dengan kata-kata bila time malam kebudayaan, ade show MAGIC.
Best sangat! DEpan mata tu dia buat. 
Salute dia boleh buat dengan pantas hingga boleh mengaburi and memperdayakan mata2 penonton . Termasuk saya lah. Hihi.



BERANI mencuba!
BERANI tampil ke hadapan!
BERANI menyuarakan pendapat!
BERANI pergi depan,pandang semua orang dan cakap!
BERANI tonjolkan diri!
BERANI mengeluarkan potensi diri yang tersembunyi.
               -Ikhlas dari hati empunya diri, Sayidah@ Highlighter @Kakcik @Mak jemah :)



Kalau ada sumur di ladang,
Boleh saya menumpang mandi,
Kalau ada umur yang panjang,
Boleh kita berjumpa lagi :)


Wassalam !

You Might Also Like

7 comments

  1. Tinggi-tinggi si tinggi-tinggi,
    Tinggi dia sampai ke pelangi,
    Pelangi-pelangi si pelangi-pelangi,
    Kenapa tinggi sampai ke pelangi.

    Kalau kita x mencuba, kita x akan tahu keupayaan kita, jatuh, x semestinya jatuh terus, jgn rasa kegagalan terus berlaku, kejayaan pasti akan muncul juga.

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnye pergi kem..

    tentang letak lagu tu ...boleh tengok di sini => http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/02/tutorial-letak-lagu-youtube-di-blog.html

    ReplyDelete
  3. kalau cara tu tak boleh ..boleh rujuk sini =>http://nurhafizahpija.blogspot.com/2011/06/tutorial-letak-lagu-dalam-blog-guna.html

    ReplyDelete
  4. muhammad rifaah : betul2 insyaALLAh :)

    aku penghibur : terima kasih :)

    ReplyDelete
  5. ehee ! saya suka aktiviti lasak tapi kalau berkamping tu tak berapa gemar sbb penakut . kena tidur tmpat tak biasa. T__T
    follow you dear

    http://lieyanaahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Have you ever considered about adding a little bit more than just your
    articles? I mean, what you say is fundamental and
    all. Nevertheless think of if you added some great images or videos to
    give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with
    pics and clips, this website could undeniably be one of the greatest in its field.
    Amazing blog!

    Here is my web blog :: abbottylqx.edublogs.org, ,

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.