BUKA LEBARAN SEM 2

by - February 18, 2013
Salam semua!! Bismillahhh...

Esok 18hb feb dah start kuliah. Start sem 2. Tutup sem 1.

How's sem 1?? Not bad . Alhamdulillah okay untuk permulaan kan. Dapat 3.652 sem 1 ni.
BBI 2420 : A
KALKULUS : A
ALJABAR : A-
TITAS : A-
AKAUN : B+
KENEGARAAN : B+

Tapi sayang tak dapat dekan. Sebab dekan untuk UPM is 3.75 and above.
Tapi takpe2. InsyaAllah akan tingkatkan usaha sem 2 dan akan bersungguh-sungguh dapatkan title dekan.
AMINNN ! *doakan saya berjaya*

Ambik 7 subjek sem 2 ni which is PERTANIAN DAN MANUSIA, hubungan etnik, KEBERANGKALIAN DAN STATISTIK, kalkulus lanjutan, KOKURIKULUM, perakaunan kos dan pengurusan, GENERAL WRITING SKILLS.

YaAllah, permudahkanlah perjalanan aku dan kawan-kawanku pada sem baru yang start esok.
Pemudahkanlah YaAllah untuk kami menerima ilmu.
Permudahkanlah Ya Allah untuk kami memahami setiap bait perkataan yang diucapkan lecturer.
Permudahkanlah kami untuk fokus belajar  dan tumpukan perhatian di dalam kelas.
Permudahkanlah pendaftaran course kami.
Permudahkanlah segala-galanya YaAllah..
Sesungguhnya Engkaulah Tuhan Yang Maha Berkuasa Atas Segala Sesuatu.
Hanya kepada-Mu kami berserah.
AMIN  :)


Goodluck semua kawan-kawan yang start kuliah esok! :)


Okeh semua.
Baibai. Nak out dulu.
Wassalam :)


You May Also Like

5 comments

  1. tahniah..kalu utim dh dpt deanlist tu...

    done follow u bacvk..:)

    ReplyDelete
  2. wahhh pandainye... semoga sem 2 lebih baik yer :)

    ReplyDelete
  3. tahniah..semoga lebih berjaya untuk seterus3nya..aminn

    ReplyDelete
  4. amin..smoga kita dpt apa yg terbaik yg telah dirancang oleh-Nya...amain...
    tahniah untu kau kak cik..;-)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p