http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

GUITAR VS PIANO.

By 3:25:00 AM


VS




Salam semua!

Wahhh dah lama tak update rasanya.. Al-maklumlah minggu lepas n minggu ni minggu test. Petang tadi last test,test BI.. Hmmm 'senang' sangat kan. Hehe..

Petang tadi tengok cerita ‘WE GOT MARRIED(WGM) Yonghwa & Seohyun' . Tahu tak cerita ni? Bukan cerita sangat pun. Macam running man & family outing lebih kurang. Siapa yang minat korea, tahu sangat la WGM tu yang mana. Siapa yang tak minat tu, hmm alamat sampai tahun depan dok fikir agak2 nye macam mana cerita WGM tu ye. Hehe.

Takdelah rajin bebeno nak cerita lebih lanjut pasal WGM tu kan. Sebenarnya ada satu part WGM ni, Yonghwa main gitar and Seohyun main piano. Dorang ni main la sama2 and nyanyi sama2. Alaahhaaiii ‘sweet’ sangat. Haha. Okeh pause sekjap cerita kat sini.

Cerita pasal gitar and piano yang kedua pulak , tadi usha kejap video lagu Boys Avenue- A Thousand Miles feat Alex Goot(acoustic cover). Ada sorang main gitar, ada sorang main piano.

Hmm tiba2 terdetik.. Ramai sangat wanita2 di luar sana yang suka dengan lelaki main gitar . Katanya sebab nampak macho. Hensem. Betul ke? Terpulang pada pendapat masing-masing sebenarnya.

Bagi saya pulak.. Memandangkan saya suka piano, suka muzik piano.. Jadi, saya rasa lelaki yang pandai main piano, Nampak lagi smart. Nampak lagi berkarisma. Nampak lagi hebat gitu. 

Haha just pendapat saya je.

Tapi, sebenarnya above of all that, lelaki yang cukup solat 5 waktu, mengaji Quran setiap hari, puasa sunat Isnin dan Khamis,hormat orang tua (macam list kan suami idaman saya je.hehe ).. Lagi macho dari lelaki yang pandai main piano and gitar. 

Tak gitu? ;) 

Wassalam :)

You Might Also Like

2 comments

  1. wah...rupa2nya ada jugak instrument yg kau minat ey...;-)...nice post...

    ReplyDelete
  2. One thing I actually learned as i was studying rich individuals in the past is the fact that because they have got big money, many people lose lots of money sometimes [url=http://www.deaf-history.org.uk/]payday loans las vegas no checking account required[/url] instant cash payday loans south africa And the described amount will be electronically in addition to immediately transported into the several months old present bank account with the borrowers next working day http://www.deaf-history.org.uk/

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.