ICED 16 AT UPM!

by - March 04, 2013
Salam semua! Bismlillahhh..

Okayy ini nak habaq mai sikit.. Sini-sini! Ada berita hangat!
Sabtu malam ni(9 MAC 2013)  ada FINAL pertandingan ICED.
Tahu dok ICED tu apa?
Nak cerita panjang-panjang pasal ICED ni pun takut awok-awok semua malas nak baca..

So, dengan itu, mempersembahkan web ICED .. Haaa klik je kat word ICED tu..
Everything about ICED will be there!
Aikk macam tak betul je speaking tu.
Hehe maklumlah MUET band 3 je. :p

Mai pakat ramai-ramai pergi ICED! FINAL tau! Rugi tak pergi.
Dapat ilmu, luaskan pandangan, kembangkan minda. :)

Hoh hoh dah promote sudah!

Dear ICED,
wish you the best!
Molek-molek ye.
Jangan buat hal.
Semoga semua berjalan lancar dan berjaya dengan cemerlang! AMIN!
- Sincerely, me. :)


KLIK GAMBAR NI :)

You May Also Like

2 comments

  1. wow is great :) your english is okey and better than me :) cewahh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p