http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

ICED 16 AT UPM!

By 8:41:00 PM

Salam semua! Bismlillahhh..

Okayy ini nak habaq mai sikit.. Sini-sini! Ada berita hangat!
Sabtu malam ni(9 MAC 2013)  ada FINAL pertandingan ICED.
Tahu dok ICED tu apa?
Nak cerita panjang-panjang pasal ICED ni pun takut awok-awok semua malas nak baca..

So, dengan itu, mempersembahkan web ICED .. Haaa klik je kat word ICED tu..
Everything about ICED will be there!
Aikk macam tak betul je speaking tu.
Hehe maklumlah MUET band 3 je. :p

Mai pakat ramai-ramai pergi ICED! FINAL tau! Rugi tak pergi.
Dapat ilmu, luaskan pandangan, kembangkan minda. :)

Hoh hoh dah promote sudah!

Dear ICED,
wish you the best!
Molek-molek ye.
Jangan buat hal.
Semoga semua berjalan lancar dan berjaya dengan cemerlang! AMIN!
- Sincerely, me. :)


KLIK GAMBAR NI :)

You Might Also Like

2 comments

  1. wow is great :) your english is okey and better than me :) cewahh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.