http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KENA HACKED!

By 12:37:00 AM

Salam semua! Bismillahh..


Petang semalam.. Status ku di facebook .. 

"Dah lama tak on9. Emm rindu sesorg. Sape agak2nye ye?"

Malam tadi.. 

"selalu teringatkan si dia. harap si dia pun begitu. malunye~ ;p "

Adooyyy.. Saya yang empunya facebook pun terkejut.. Tak pernah2 buat status macam tu and takkan buat macam tu.. Tetibee je ada.. Terkejut beruk! Haa beruk pun tak terkejut macam ni. Haishh ni semua angkara kawan-kawanku! HUhuhu..

Marah kerr? Nak marah punn.. Takpelah.. Benda dah lepas.. Pengajaran jugak buat diri ini. Lpeas ni kena SANGAT hati-hati. Hahaha.. Tak boleh tinggal laptop begitu saja walaupun ambil wuduk kejap je. Kena logout lepas log in fb kat handphone kawan. 

Btw, dapat pengalaman kena hacked dua kali. Perasaan apakah ini setelah di-hacked?? -- Sabo je le... ~

*Esok result SPM keluar.. Wahhh dup dap dup dap mereka2 yang nak ambik result esok. Terasa lebih pulak kat sini. Padahal takde adik pun. Cousin ada lah. Esok akan ku tanya.. Hehe*

BEAUTY :)

Selamat malam! Wassalam :)

You Might Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.