KENA HACKED!

by - March 20, 2013
Salam semua! Bismillahh..


Petang semalam.. Status ku di facebook .. 

"Dah lama tak on9. Emm rindu sesorg. Sape agak2nye ye?"

Malam tadi.. 

"selalu teringatkan si dia. harap si dia pun begitu. malunye~ ;p "

Adooyyy.. Saya yang empunya facebook pun terkejut.. Tak pernah2 buat status macam tu and takkan buat macam tu.. Tetibee je ada.. Terkejut beruk! Haa beruk pun tak terkejut macam ni. Haishh ni semua angkara kawan-kawanku! HUhuhu..

Marah kerr? Nak marah punn.. Takpelah.. Benda dah lepas.. Pengajaran jugak buat diri ini. Lpeas ni kena SANGAT hati-hati. Hahaha.. Tak boleh tinggal laptop begitu saja walaupun ambil wuduk kejap je. Kena logout lepas log in fb kat handphone kawan. 

Btw, dapat pengalaman kena hacked dua kali. Perasaan apakah ini setelah di-hacked?? -- Sabo je le... ~

*Esok result SPM keluar.. Wahhh dup dap dup dap mereka2 yang nak ambik result esok. Terasa lebih pulak kat sini. Padahal takde adik pun. Cousin ada lah. Esok akan ku tanya.. Hehe*

BEAUTY :)

Selamat malam! Wassalam :)

You May Also Like

3 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p