http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MALU TAK TERKIRA!

By 1:20:00 AM

Salam semua! Bismillah ..


Huaaaa malunya saya! Aikk tetibe je kaann.. Hehehe

Okay al-kisah nya..

Pukul 12tengahari tadi ada kelas Hubungan Etnik(HE) .
Tengok nama course ni pun membuatkan saya sangat la mengantuk..
Masa sampai kat fakulti di mana kelas itu berada , baru pukul 11.25am tak silap..
Lepas tu dengan rasa mengantuknya, mata pejam celik pejam celik..
Tak berapa nak bukak..Sepet rasanya mataku ini..
Then, dengan bangganya saya meng-leader kawan-kawan yang lain kat belakang.
Dengan niat di hati ----> masuk je kelas, sebelum tunggu lecturer datang, nak tido sat...
Saya pun membuka pintu kelas..
Masuk terusss. Tanpa pusing belakang..
Tanpa tengok sekeliling dengan lebih teliti*dah la rabun*
Mencari-cari mana lokasi tempat duduk yang sesuai untuk dibuat tidur.
Lepas tu, rasa macam ada orang panggil kat belakang..

MyFriend :Kakcik! Kakcik!*sambil buat gaya suruh aku keluar*

Me : Aikkk sape pulak panggil ni??

Pandang la belakang..

Me : Aikk nape diorang still kat luar ni??

Okaayyy dah rasa macam something wrong somewhere je ni. Huhuhu.
Aku pun apalagi.. Terus keluar !!
Aisshhh malunya lahh!

Rupa-rupanya ada kelas masa tu!
Selamba badak je masuk.
Patut la rasa macam ada seseorang kat depan tengah berdiri.
Macam sedang explain something. Huhuhu

Yang pasti.. Saya tak kenal orang2 di dalam kelas itu.
Dan tak mahu berjumpa lagi mausia2 di dalam kelas itu. Hehee.

Okayy selamat malam semua!
Wassalam :)



You Might Also Like

13 comments

  1. he he he....nih ter senyum sorang2 bila baca cerita nih...

    ReplyDelete
  2. hahahaha . sabar je laa :P hahahaha .. buat lawak pulak ..

    ReplyDelete
  3. wow! pengalaman yang best untuk dikongsikan...hehehe...;-)

    ReplyDelete
  4. hehe.. malunya.. ^_^. kalau saya kena, saya pun tebal muka nak jumpa pelajar2 dalam kelas itu

    ReplyDelete
  5. BAGUS CERITA INI...

    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  6. Hahahhaaa...!! Serius mmg malu yg amat sngat.. Hahaha.. Mcm mana lah dia bleh tido time2 cam tuh.. Sabor jer lah ehh.. Heheee!1 :D

    ReplyDelete
  7. Perkara dah berlaku...MAlu tanggung sendiri lor! Kesian...
    Kata orang tua, siang pandang2, malam dengar2... Lain kali buat lagi ye

    ReplyDelete
  8. alahai punya la smgt nak tido sampai tak perasan ada kelas yg belum selesai ye...hihihi

    ReplyDelete
  9. haha, ape la kak cik ni. tp xsalah kan nk tumpang tido kejap dlm tu. keh3

    ReplyDelete
  10. hihi ok tu mmg kelakar n malu giler woiii!
    hihi klaw IF yg jadi cmtu.. agknye da x lepak c2 ag..
    mmber roger lect da msuk bru msuk kls.. hihi

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.