http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SUSAH NAK TENANG HATI SENTIASA

By 11:10:00 AM

Salam semua!

Tadi bw kat blog RELAKS MINDA. Wahh memang relaks habis lah. Hehe.

Stress? Tak tenang hati? Susah hati? Sakit hati? Inilah antara petua-petuanya. Nampak susah.. Nak buat lagi susah. Jadi, doa lah banyak2 supaya kita dikurniakan hati yang tenang. AMIN :)



Mudah aja?? Hmmm Aminnn. *senyum pengharapan*

You Might Also Like

6 comments

  1. Nice entry :)
    Banyakkan berzikir, Insyaallah hati kita sentiasa akan tenang :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah.... berzikir itu adalah jalan untuk tenangkan hati ... best entry nie

    ReplyDelete
  3. Salam,
    Bersamalah kita mengamalkannya...
    Biar berdikit2 tapi jgn tinggalkan, Insyaallah...Alah bisa tegal biasa.

    ReplyDelete
  4. suka perkongsian ini! tq share

    ReplyDelete
  5. John B 'The Relate session please was to run for office. bluehost coupon [url=http://bluehostpack2.com]bluehost coupon[/url] bluehost coupon code bluehost coupon We've learned a lot about the timing of the most consistently please fun people to satisfy its debt obligations, totaled $106 million.Eminem will be very little on dedicated infrastructure.

    ReplyDelete
  6. I don't even understand how I ended up right here, but I thought this submit was great.

    I do not realize who you are but certainly you are going to a well-known blogger
    in case you aren't already. Cheers!

    Also visit my webpage bluehost coupon

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.