http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

BILA KATA-KATA KITA TAK SORANG PUN PERCAYA!

By 3:17:00 PM




Salam semua!

Al-kisah..
Ada kawan*kononnya* saya ni tuduh saya buat perbuatan terkutuk..
Kawan saya ni kira berpengaruh la. Kata-kata dia boleh dipercayai..
Then,
Habis dia jaja*atau lebih sesuai menabur fitnah* kat semua orang yang saya melakukan perlakuan tak sesenoh tu. Termasuk umi abi saya. Keluarga saya. Kawan-kawan baik saya! Grrr!
Umi abi sedih je bila dapat tahu cerita tu..

Tu semua fitnah! Fitnah belaka!
Bila saya nak terangkan perkara sebenar, mereka buat muka pelik and taknak dengar.
Bila saya pertahankan diri saya ,mereka tak nak percaya. Mereka lebih percayakan kawan saya tu.
Bila saya pergi kat mereka, mereka buat muka menyampah. Ingat saya ni jijik sangat.
Tolonglah! Tolonglah percaya yang saya tak buat itu semua!!!
Arghhh*nak menangis*

Sekarang, tiada seorag pun nak percaya kisah saya yang the real one.
Takde orang pun nak dengar penerangan saya. Terus percaya kata-kata orang lain.
Tolonglah umi abi.. Kakcik ni anak umi. Anak abi. Umi abi mesti lagi tahu macam mana perangai kakcik kan.
Takkan kakcik tergamak nak buat macam tu.
Tolonglah percaya kakcik umi..
Tolonglah dengar cakap kakcik abi..
Tolonglah percaya anak umi abi ni.. 
Tolonglahhhh! 

Ya Allah.. Sakitnya perasaan ni..
Pedihnya hati ni bila kita dah tak lagi dipercayai oleh orang lain..
It's hurt!

(Bunyi alarm handphone)

Terjaga!

Hah mimpi rupanya! 

Alhamdulillahhhh.. Bukan betul-betul.
Itu semua mimpi..
Leganyaaaa~~ 
Terfikir.. Kalau lah betul2.. 
Aishh.. Nauzubillah..

Wassalam :)


You Might Also Like

2 comments

  1. mimpi itu mainan tidur...hope xkn berlaku gitu...amin mudah2

    ReplyDelete
  2. penuh prasaan kite bc, tgk2 mimpi, huhuhu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.