http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

GWIYOMI / KIYOMI YANG CUTE BANGAT!

By 1:19:00 AM

Salam semua..

Petang tadi, masa kelas BI , ade 4orang chinese datang lambat. Then , kena la punish dengan miss BI kami,miss bharathi . Kena perform chicken dance mula2. Tapi tiba2 ade permintaan suruh buat kiyomi. Adooyy miss pun dengan muka blurrr..

Miss: "Apakah itu kiyomi??"

Kami semua gelak.

Tapi dalam gelak2 tu, ada jugak tu yang tak tahu. Haha.

Tapi tak buat la kawan chinese ni sebab takde lagu nak buat.

Tapi miss kata lain kali buat. Miss akan upload dalam handphone and akan dimainkan dlm kelas, then dorang kena perform.

Huhu. Naseb la~~~

Lepas tu, malam tadi, ada orang suruh saya buat gaya kiyomi tu. Adehh parah.. Confirm korang nightmare kalau tengok aya buat kan. Hehe.

Kiyomi ni kira tengah hot la sekarang popularity nye terutamnya dalam kalangan lelaki of course. Uhuk2. Mana tak nya, tadi usha kejap video kiyomi kat YouTube.. Melambak keluar resultnye. Semua comel2. Aduhh saya yang perempuan ni pun kata dorang buat comel,apatah lagi lelaki kan. Aishh para lelaki kena kuat iman kalau nak tengok video kiyomi ni. Kalau tak,tergugat sudah :p

Lastly, saya ambik 1video kiyomi untuk tontonon bersama. Bukan gadis or wanita cute yang saya ambik tapi budak perempuan yang sangat lawa+comel=lamel. Hehe.

video


You Might Also Like

5 comments

  1. allooo kena buat gwiyomi ke... so sweet.. record n tunjukkanlah mesti gempak :)

    ReplyDelete
  2. Sekarang semua orang tgah sibuk dgn video gwiyomi ni.. cute jer :))

    ReplyDelete
  3. as salam blogwalking jemput join segmen , first segmen yang kawan saya buat :)

    http://cokielatmaness.blogspot.com/2013/04/segmen-i-love-you-mom.html

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.