http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

FUHHH! DAPAT MASUK DALAM BLOGLIST Fuh.My

By 7:53:00 AM

Salam semua! Bismillahh. 

Alhamdulillah tidak ku sangka dapat masuk dalam bloglist Fuh.My selama sebulan bermula 8 May 2013 sehingga 8 Jun 2013 !!

Okehh kenapa la aku excited sangat kan masuk dalam bloglist Fuh ni. Nama blog ni pun dah gempak..Entry post dia pun gempak kerr?? Gempak la weh! Bukti?? Pergi la sendiri blog nye. 

The advantages of Fuh.My :


  • Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  • Google Page Rank 3
  • Backlink berkualiti dari fuh.my
  • Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
Terima kasih Random.Org keraa telah memilih saya. Yang lawaknya dia pilih 50 orang dan saya orang yang ke-49. Fuhhh memang bernasib baik. Rejeki saya lettuww. Ehehe..

If you want to learn about ISLAM, go study ISLAM. Don't study the MUSLIMS. ISLAM is perfect. MUSLIMS are not. -Dr.Zakir Naik 

Wassalam :)


You Might Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.