FUHHH! DAPAT MASUK DALAM BLOGLIST Fuh.My

by - May 08, 2013
Salam semua! Bismillahh. 

Alhamdulillah tidak ku sangka dapat masuk dalam bloglist Fuh.My selama sebulan bermula 8 May 2013 sehingga 8 Jun 2013 !!

Okehh kenapa la aku excited sangat kan masuk dalam bloglist Fuh ni. Nama blog ni pun dah gempak..Entry post dia pun gempak kerr?? Gempak la weh! Bukti?? Pergi la sendiri blog nye. 

The advantages of Fuh.My :


  • Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  • Google Page Rank 3
  • Backlink berkualiti dari fuh.my
  • Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
Terima kasih Random.Org keraa telah memilih saya. Yang lawaknya dia pilih 50 orang dan saya orang yang ke-49. Fuhhh memang bernasib baik. Rejeki saya lettuww. Ehehe..

If you want to learn about ISLAM, go study ISLAM. Don't study the MUSLIMS. ISLAM is perfect. MUSLIMS are not. -Dr.Zakir Naik 

Wassalam :)


You May Also Like

0 comments

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p