KALAU KITA RINDU ORANG TU, NAK BUAT APA YE?

by - June 25, 2013
Salam semua! Bismillah...

Biarlah foto ini berbicara.*copy ayat pak sedara saya,pakchu*hehe..

Tunggu 10 saat. Sila countdown sekarang.

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Haaa dengar tak foto tu berbicara apa2??

Apa? Tak dengar apa2? Betul ke? Hisshh parah ni. Kalau tak dengar apa2 dari foto ni,anda digalakkan untuk pergi ke hospital berdekatan. Check apa yang patut. Bayaran sila buat sendiri.

Okay gurau je. Lawak tak? Ahhaha. Tak eh? Okay fine. Tapi kan. ada ke yang dengar foto tu betul2 berbicara?? Takut jugak tetibe ada yang dengar foto ni berbicara.

Ya Allah. Apa la saya melalut petang2 buta begini? Hhehe.. maaf semua. Mesti semua pelik kan? Mana la foto yang saya dok perkatakan dari tadi.

Hmm .. Saja je buat saspens.

Well.. cikgu bm saya semasa saya di tingkatan 3,cikgu perempuan, dah kahwin dah pun*dah start melalut lagi* berkata.. unsur saspes ini penting dlm membuat karangan. Ini menimbulkan perasaan tertanya-tanya kepada pembaca apakah yang terjadi seterusnya. Hehehe maaf sekali lagi. Ni iklan semata-mata.

Okay finally.. Biarlah foto ni berbicara. Selepas foto ni berbicara,confirm hati ada pula akan berbicara. Hehe..




You May Also Like

3 comments

  1. sye pun ter countdown skali hehe

    awak! sye singgah :)

    ReplyDelete
  2. Kalau rindu cikgu lelaki yg dh kahwin macam mne??

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p