http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

RINDU BABY RAEF :'(

By 1:34:00 AM

Salam semua! Bismillahh..

My anak buah yang ketiga yg tersayang ni, Raef .. dah masuk 3bulan. Harini 22/9/13.. umur dia dah 3bulan 22hari.

Sebenarnya den tengah sedih ni.. Sedih sebab rindu sangat kat baby raef ni. Yang comey angat ni... Dah lama tak jumpa raef!

Umi kata... Mulut dia dah riuh bersuara
Makcik mirae raef kata.. Dia makin comel
Kak ngah kata... Dia dah pandai meniarap

Bila rindu tengok gamba raef je laahh. Wallpaper handphone pon gamba raef. Wallpaper whatsapp pun gamba dia. Conclusionnya, he is everywhere and anywhere!






Miss him so much!
 #sabar#redha#tawakkal#be strong.

Wassalam :)

You Might Also Like

2 comments

  1. singgah sebentar...menarik blog

    ReplyDelete
  2. comellnya dia time pakai songkok tuu... amal follow sini :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.