http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

APA SALAH AKU?

By 4:27:00 PM

Assalamualaikum semua~!

Ada seseorang ni kan. 

Kejap dia moody. 
Kejap dia okay. 
Kejap dia bahagia. 
Kejap dia merajuk
Kejap muah muah dengan saya. 
Kejap suka dengan saya. 
Kejap tak suka, siap tolak saya lagi.
 Kejap ketawa riang.
 Kejap nangis meraung.
 Kejap senyum manis.
 Kejap kerut dahi.
 Kejap buat muka benci.
 Kejap buat muka comel. 
Kejap riuh. 
Kejap diam sunyi sepi. 
Kejap suka main dengan aku. 
Kejap taknak aku dekat pun. 
Haih sabau jelah. 

Jap siapa dia ni? Berani mainkan perasaan ku!
 Budak ni lahhhh~! Ni niii nii















Hahaha ni lahh~
Anak buah den yang num 3. Hamad Raef.
Nasib baik comel . Sejuk sikit hati mandang kalau dia senyum hehe.

Saje nak drama sikit petang petang ni :P
Adios~ wassalam :)

You Might Also Like

8 comments

  1. Ingat siapalah yang mainkan perasaan adik...rupanya anak buah...comelnya dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak igt siapa yg mainkan hati saya? hehhe

      Delete
  2. Alahai buah hati pengarang jantung...
    Tomeinye awak ni.
    Nak muah..muah jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. raef memang omey .ikut makcik dia haha. eh jgn lah muah saya :p

      Delete
  3. alolo comelnyaaa. hishh. bape umur dy ni? :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.