ASAL USUL NAMA URL BLOG

by - February 24, 2015
http://memburucintamu.blogspot.com

memburucintamu. 
Okay memang mengundang kontroversi dan fitnah betul kan url blog saya ni? 
Hahaha.

Tapi sebenarnya bukan lah seperti sangkaan semua yang dalam kepala tu nak mengusik saya  such as
'nak memburu cinta sape tuuuu?'  
'perghhh jiwang nyaaa' 
sambil tersengih sengih ada makna.

Sangkaan anda itu bukan bukan dan bukan sama sekali.

Al-kisahnya 
dulu start buat blog ni time formm berapa ek. Form four kot. 
Buat pun sebab tengok kawan kawan buat dan nak mencuba. hehe.

Lepastu nak dijadikan cerita, saya memang tak leh nak fikir nak letak apa time tu untuk dijadikan nama url. 
So, saya fikir apa tujuan saya hidup masa tu. 
Saya fikir hidup kerana Allah dan hendak memburu cinta-Nya.

Jadi, come out lah memburucintamu ni. 
Dan sebenarnya saya nak huruf 'm' tu besar tau. 
So that kita tahu lah kalau Mu tu maksudnya Allah. 
dan maksudnya memburu cinta Allah dan bukan cinta manusia atau sape sape saje yeee. 

Nak tukar sekarang macam dah terlambat dan saya dah suka dan biasa dengan memurucintamu tu. So, takpelah stay with this URL name jelah

memburucintamu 
:D

You May Also Like

7 comments

  1. ooo..inilah al-kisahnya. cik tie main letak je hehe..

    ReplyDelete
  2. Takyah tukar2 =) Hehehe Btw, all da best dalam memburu cintaNya =')

    ReplyDelete
  3. URL tue dah best. Tak payah ditukar nnt banyak benda yang akan teralih plak... Selamat memburu yep (=

    ReplyDelete
  4. merungkai misteri nama url blog. hahahaha :P

    ReplyDelete
  5. tak yah tukar.. ok dah tu.. ai pun dlu buat ada tukar sekali..pastu habis semua back link kacau..hehe

    ReplyDelete
  6. best kan nak merungkai jugak la nama url tu..eh2 dayah dah pernah rungkai kalau x salah dayah..asal usul kanvas dalam blog dayah hari tu :)

    ReplyDelete
  7. patut la . kalau orang buka blog ni mesti ingat memburu cinta aku ke ? ? huhuu

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p