http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

EKSPEDISI JEJAK YAMASHITA 2015

By 6:23:00 PM

ekspedisi jejak yamashita 2015




23 FEB- Mencipta kelainan sempena sambutan Hari Tentera Darat pada 1 Mac ini, Kolej Pengawai Tentera Darat (TD) Port Dickson mengadakan ekpidisi berbasikal sejauh 385 kilometer bermual dari kem latihan itu ke Johor Bharu.

Seramai 206 pelatih yang terlibat akan berbasikal dengan bepakaian lengkap medan menyusuri laluan Tentera Jepun dari Port Dickson ke Pusat Latihan Tempur, Tentera Darat dekat Ulu Tiram, Johor yang dijangka mengambil masa selama sembilan hari.


UTUSAN MALAYSIA

Kalau nak tahu kan, abang kedua saya pun antara yang terlibat dalam ekspedisi ni. Mungkin gambar dalam surat khabar tu kalau diteliti nampak lah muka abang saya kot hahaha. 

Jadi, marilah kita doakan ekspedisi ini berjaya dengan selamatnya ye? Aminn aminnn :D


Basikal abang saya :)


You Might Also Like

2 comments

  1. All the utk abang kak cik dan semua yang terlibat..moga segalanya dipermudahkan ...

    ReplyDelete
  2. Wah macam best jep.. nak ikut gakkk

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.