http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

#ExchangeFeedGroup

By 6:42:00 PM


#exchangefeedgroup



Let's Exchange Feed Group merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog. Setiap feed blog yang terlibat akan terpapar pada blog yang berlainan dalam tempoh 1 hari. Contoh: hari ini di blog A, selepas 1 hari di blog B dan seterusnya.



Ianya dapat meningkatkan traffik blog.Kerana bila dah buat camni secara tak langsung orang lain yang masuk blog kita pasti akan terpandang Exchange Feed yang berada di atas sebelah kanan blog  dan jika mereka berminat dengan tajuk entri pastinya mereka akan KLIK link yang tertera.Ini sekaligus dapat memberi traffic untuk blog sahabat yang kita exchange feeds..Begitu juga sebaliknya.

Aktiviti ini seterusnya membantu sesama blogger untuk lebih bersemangat dalam berblogging dan mengambil peluang ini untuk meng-optimumkan faedah berblogging.

Selain itu group ini juga dapat merapatkan ukhuwah antara blogger. Masalah mengenai blog juga boleh diselesaikan bersama dan sama-sama berkongsi kebaikan berblogging.


Blogger di luar sana yang berminat nak menyertai Exchange Feed ini boleh email atau hubungi melalui whatsapp pada nombor yg tertera. Jangan malu, jangan segan ye! :D

Anda juga boleh like page FB Exchangefeedgroup di SINI! di SINI tau. Kalau tak faham apa apa apa berkaitan dengan Exchangefeedgroup ni , boleh like page dan bertanyakan masalah di situ. Okay semua okay okay faham tak ? hehe



You Might Also Like

8 comments

  1. krikk krikk krikkk.. hehee mcm menarik tapi Cik candy ta berapa faham lol caranya -_-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay first cik candy like page fb tu dulu dan boleh bertanya di situ dan ada 13 admin yang sedai menjawabnya hehehe. ataupun whatsapp num fon di banner tersebut :D

      Delete
  2. Awak dah buat #exchange feed ni ye? Nampak ade entry irrayyan.com kat sebelah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah. saya baru je masuk group ni. best! jom lah join sekali :D

      Delete
  3. Wahh..terbaik la kak cik..all the best dear

    ReplyDelete
  4. jom jadi ahli family #ExchangeFeedBlog semua yang ada terbaik..terbaik la kc :)

    ReplyDelete
  5. Kak Sha dah joinnnnnn. Vroom vroom vroom ^^

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.