HAKIKAT IKHLAS

by - February 28, 2015

HAKIKAT IKHLAS

hati ikhlas


:: Ikhlas ::

Ikhlas  
Ikhlas kah kita dalam menjalani hidup sebagai hamba Allah ? 
Ikhlas kah kita membuat ibadah setiap hari ?
Ikhlas kah kita apabila bersedekah ?
Ikhlas kah kita membantu orang dalam kesusahan ?
Ikhlas kah kita dalam menulis blog ?
Ikhlas kah kita ketika berblogwalking ?
Ikhlas kah kita dalam membuat sesuatu pekerjaan ?
Ikhlas kah kita dalam bersahabat ?
Ikhlas kah kita................


Tiada sesiapa yang boleh menjawabnya selainnnn~
diri sendiri.
Tepuk dada, tanya ..
ikhlas ke tak tuuu ? :P

You May Also Like

8 comments

  1. IKHLASKAH KITA..
    tiba2 nak tanya kat myself.. hurm..
    kadang2 saja kot..
    muhasabah balik.. thanks sharing this..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm tu lah. bukan senang nak ikhlas selalu hnmmm

      Delete
  2. Salam,

    Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  3. sukar nak zahirkan keikhalasan ,kerana hanya Dia yg mengetahuinya..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p