http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

HAKIKAT IKHLAS

By 8:55:00 AM

HAKIKAT IKHLAS

hati ikhlas


:: Ikhlas ::

Ikhlas  
Ikhlas kah kita dalam menjalani hidup sebagai hamba Allah ? 
Ikhlas kah kita membuat ibadah setiap hari ?
Ikhlas kah kita apabila bersedekah ?
Ikhlas kah kita membantu orang dalam kesusahan ?
Ikhlas kah kita dalam menulis blog ?
Ikhlas kah kita ketika berblogwalking ?
Ikhlas kah kita dalam membuat sesuatu pekerjaan ?
Ikhlas kah kita dalam bersahabat ?
Ikhlas kah kita................


Tiada sesiapa yang boleh menjawabnya selainnnn~
diri sendiri.
Tepuk dada, tanya ..
ikhlas ke tak tuuu ? :P

You Might Also Like

8 comments

  1. IKHLASKAH KITA..
    tiba2 nak tanya kat myself.. hurm..
    kadang2 saja kot..
    muhasabah balik.. thanks sharing this..
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm tu lah. bukan senang nak ikhlas selalu hnmmm

      Delete
  2. Salam,

    Saya nak minta tolong review applikasi android ini boleh?

    Syarat kena install lepas itu review..
    Jika dah buat semua itu tinggalkan link diruang komen nanti saya hubungi anda untuk bagi Gift Voucher Code 12% discount untuk membeli di blogshop kami.

    Link ada dibawah ini

    New Aplikasi Android Baju Sweet Muslimah

    Terima kasih

    ReplyDelete
  3. sukar nak zahirkan keikhalasan ,kerana hanya Dia yg mengetahuinya..

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.