http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

KOLEJ ENAM BELAS, UPM *lovelove*

By 4:26:00 PM

 Assalamualaikum warahmatullah~!

Al-kisahhhnyaa~ UPM ada 17 kolej kesemuanya. Boleh dibahagikan kepada kolej tradisi dan kolej serumpun (Kolej12,14,15,16).

Dan saya sangat bertuah kerana terpilih untuk menjadi warga Kolej Enam Belas. Yeahh bertuah tau bertuah! 

Dan saya nak memperkenalkan my lovelyyy kolej nii~



Logo kolej 16 :)


Mesti nak tahu apa aktiviti aktiviti yang kolej16 buat setiap sem, siapa ahli organisasi nya, macam mana keadaan bilik di kolej16 tu kan kannnn? Haa kalau angguk-angguk tu pergi ke blog kolej16 tuu sendiri. Lawa, gorgeous lagi mantoopp blog kolej eden ni. Enggak percaya? Pergi lawat sendiri pergii!

Klik je sini -----> KOLEJ ENAM BELAS, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA.

 II Blog ini diwujudkan untuk mematrikan kenangan warga Kolej Enam Belas sejak dari Jun 2013. Boleh juga follow:- Instagram : @kolej16upm Twitter : @kolej16upm untuk lebih update. Terima kasih kerana sudi datang ke blog Kolej Enam Belas. II ........ Sedikit kata-kata yang sempat dicuri dari blog kolej16 Hehehe.

Dulu.. Diiikutkan sejarahnyaaa kolej 16, saya pernah lah jadi ahli Majlis Tertinggi Mahasiswa sesi 2013/2014, Naib Pengerusi Sekretariat Akademik. Sangat best! Huwaaa rindu budak budak MTM yang sama sama mengharungi pahit manis suka duka tawa nangis dulu.  Gituuuh~

Bila cakap pasal nangis, teringat post-mortem Hahaha. Hanya yg mengalaminya sahaja yang faham :p

Last but not least, izinkan saya untuk throwback sikittt yee~ Hehehee 











My partner Seki Akademikkkk,Salwa (kiri) :)

Sekiannnn~ psssttt kami memang agak tak betul sikit kalau jumpaa. So, let it gooo let it gooooo~ Hehehew :8

Wassalam :D

You Might Also Like

4 comments

  1. membalas kunjungan and follow sekali!! UPM.. wahh, kawan Zue banyak jugak masuk sini buat fast track.. hee

    ReplyDelete
  2. adik saya pn ada blaja situ .. kolej KTDI.. :)) Tahniah ea

    ReplyDelete
  3. wow..bestnyer upm.. tp susah nk msuk..huhu .. btw,visit and follow me on shukranzahari.blogspot.com
    ..Happy blogging

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.