http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

LIEBSTER AWARD #1

By 1:17:00 PM

Assalamualaikum uollls~!

Finalllyy~ Yezzaahh!



Terma dan syarat utk join Liebster Award ini adalah seperti berikut:
  1. Mention the person who nominated you with link.
  2. Answer the questions.
  3. Nominate other bloggers.
  4. Create the questions.
  5. Notify your nominate.

Arigatou gozaimasu kepada awak Farhana Zamri yang tag saya untuk Liebster Award ni. Teruja okay sebab seriously macam best benda alah ni hehehe.

Okay dah cukup muqaddimah. Meh nak jawab soalan soalan hang ~

1) What is your first impression about my blog?

    Cantik gila okay! Simple tak semak. And cantik sangkar awak ;)

2) What do you think about Malaysian mentality?

   Some are good. Some are very kind. But some are just paranoid maybe? Suka bersangka sangka buruk and fikir dia lah yang baik dan betul. Bila ditegur, cepat melenting, mudah melatah. Its just my opinion. No offense :)

3) Malay or English or Korea movie? Why?

  Prefer English movie. Sebab English takdelah drama sangatt. Straight to the point. Malay movie agak lembab and Korea memang tak minat kalau movie. Kalau drama korea minat lah hehe :p

4) Where you study now?

  UPM Serdang. Tahun ketiga, Bacelor Sains Major Maths :D

5) Make up or natural beauty?

  Ofcourse natural beauty walaupun saya tak cantek. Setakat tempek tempek bedak tu okay tada hal lah :D

6) I think I wanna buy a new phone. Oppo or Iphone? Why?

  Iphone. Sebab camera oppo is really really fake. 

7) What is your instagram ID?

  sayidahlurvechoc. *sila follow saya :p*

8) Which one do you prefer? Boyfriend or crush?

  Husband-to-be. Eh tade dalam pilihan jawapan eh? hehe. Hmmm I prefer crush. Lagi syok kalau crush tu minat kita balik haahaha

9) One word to desribe yourself. 

  Happy-go-lucky. \(^-^)/

10) How do you feel when someone do bullshit with you?

  Depends someone tu rapat dengan kita ke tak. Kalau rapat rasa macam terbakar dalam api yang membara gitu lah and rasa macam dikhianati gitu. Kalau tak berapa nak rapat, do I care? Huh

Okay done ~Harap menjawab lah ye soalan soalan awak cik Farhana :)






Tag : Cik Bunga, Cik Candy, Cik Karmila, Cik Firzanah, Live Dreamer, Cik Jjajja, Budak Nuizz, Cik Sal

Here are my questionsssz~

* Novel paling best pernah anda baca ?
* Apa kerja yang paling gila yang pernah anda buat ?
* What do you think of my blog ? Any improvement ?
* What is your strengthness ?
* Merajuk vs Marah. What is the difference? Or sama je?
* Who is your favourite artis? Why?
* Ada berapa adik beradik?
* Sekarang tengah buat apa? Means student or dah bekerja?
* Rumah flat vs rumah banglo. Which one do you prefer ?
* Kalau orang kata anda macam-macam(yang buruk), what do you do?




Thats all from me~ Sayonara!

Wassalam :)

You Might Also Like

10 comments

  1. thank you sebab tag saya (jjajja)... saya akan reply dalam masa terdekat...

    ReplyDelete
  2. wah wahh hahaha. Study UPM, Serdang je ke. Saya study GMI, Bangi. Weekends saya selalu datang Serdang. Sngkar saya boleh letak merpati putih awak ni kot hahah joke je. btw Danke Schon for the answer yaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaha mai la jenguk saya. eh? hahaha. sama samaa :)

      Delete
  3. Dengan bangganya saya ingin menyatakan bahawa I have answer all the questions...

    can check it out..
    http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/02/liebster-award-2015.html

    ReplyDelete
  4. wah.. dah lama tggal liebstar ni..dulu rajin juga menjawab...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe yeke ? Saya baru je nak jwb benda ni :p

      Delete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.