http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

LIEBSTER AWARD #4

By 9:52:00 PM


 
Assalamualaikum~!

Okay saya ditag lagi. Alhamdulillah. Kali ni ditag oleh akak manisss , kak Hana. Terima kasih tag kak Hana :D

Tanpa melengahkan masa, ijin kan saya untuk menjawab soalan soalan kak hana ye :)

1. Perkara yang boleh membuatkan korang senyum sengsorang.

Erm ermmm apa ek. Teringat perkara lucu la kot hehe. Tapi macam scary je kan senyum sengsorang ni? Lagi lagi tengah tengah malam hahaha. *mood seram*


2. Apabila terjah ke sesuatu blog, apa yang korang tengok mula-mula sekali.. either their entry  ? Follower? chatbox?  or anything else.. and bagi sebab-sebabnya sekali.

First sekali biasa saya akan cari blog tu ada nuffnang atau tak. Kalau ada saya klik, kalau takde saya move on ke chatbox dan seterusnya entry hehe. Sebab saya cari box nuffnang dulu ? Kerana saya mahu support pendapatan blogger blogger yang lain sepertimana saya mahukan blogger lain pun melakukan benda yang sama pada saya. *okay kalau tak faham reason dia cik hana, abaikan hahaha*


3. Perlu ke bloglist dalam sesebuah blog. Senaraikan 3 sebab ?

Bagi saya perlu. Yelah memudahkan kita untuk blogwalking dan tahu latest update blog yang kita follow. Dan juga membantu blog yang berada di bloglist kita tu dikenali ramai kerana setiap orang yang berkunjung ke blog kita pasti akan nampak bloglist kita dan secara tidak langsung mereka boleh kenal dan klik blog blog tersebut. *okay kalau cik hana tak paham jugak reason2 tersebut , abaikan jugak hahaha*


4. Apa kelebihan dan kekurangan yang ada pada diri korang.

Kelebihan : Peramah dan suka berkawan
Kekurangan : Suka merajuk *hati terlebih sensitif haha*

Done! Maaf la cik hana kalau jawapan nya tak berapa nak dimengertikan sangat hehehehe. Hope memuaskan :D




Here my questionssss~

*what do you think of my blog ?
*orang yang bagaimana anda paling tak suka?
*orang yang bagaimana anda paling admire ?
*apa yang orang selalu kata tentang anda tapi anda rasa anda bukan jenis yang begituu ?
*any advice for me ? :)



Nak tag geng ExchangeFeed saya lah :p



Thats all~! Wassalam :)

You Might Also Like

4 comments

  1. ya ampunn dia tag kitaa. hahaha. malam esok akak jawab ye ^^

    ReplyDelete
  2. wahh no 2 tu . ok , dah klik nuffnang kat sini . hehee

    ReplyDelete
  3. Aip!! tak aci ni..kak ana kena tag dua kali dengan kak cik... hehe :)

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.