http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

NOVEL GANTUNG by Nadia Khan

By 2:20:00 PM

Assalamualaikum semua~!




SINOPSIS:

"Musketeer Code - no all for one, just one foe all."

Gibbs, Ray, KJ, dan Troll - sekumpulan pelajar lelaki paling popular dan paling akrab di sebuah sekolah asrama elit. Mereka berempat mencipta Msukeeter Code :peraturan yang tidak membenarkan sesiapa antara merkea mempunyai steady girlfreind tetapi sebarang skandal amat dialu-alukan untuk dikongsi oelh semua.

Sehinggalah peraturan itu dilanggar.. dan seorang awek psiko mencetuskan tragedi yang bakal mengantui hidup mereka semua. Kemudian -

....................................................................................................................

Novel ni saya baca sehari je. Best gilaaa~! Walaupun ada scene scene yang 18tahun ke atas je boleh baca hehe tapiii seram ada. Misteri ada. Kelakar ada.

Akhir-akhir novel ni memang sangat best sebab membuatkan kita berfikir dan kita pun akan naturally berfikir what's next,what's next.

Berdebar debar pun ada baca novel ni.

Tapi ending dia okay. Tapi macammmm. tak logik? Yelah hantu taknak tinggalkan dunia ni dan mahu hidup dengan manusia. Ending dia siap pergi trip lagi dengan manusia. adehh hehe

Btw, tak rugi baca novel nii. :)

Daaa~wassalam :)


You Might Also Like

2 comments

  1. dah lama x start baca novel ;-
    novel pon banyak tersusun dlm kotak belum beli rak buku lagii huhuhuhh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.