NOVEL GANTUNG by Nadia Khan

by - February 11, 2015
Assalamualaikum semua~!




SINOPSIS:

"Musketeer Code - no all for one, just one foe all."

Gibbs, Ray, KJ, dan Troll - sekumpulan pelajar lelaki paling popular dan paling akrab di sebuah sekolah asrama elit. Mereka berempat mencipta Msukeeter Code :peraturan yang tidak membenarkan sesiapa antara merkea mempunyai steady girlfreind tetapi sebarang skandal amat dialu-alukan untuk dikongsi oelh semua.

Sehinggalah peraturan itu dilanggar.. dan seorang awek psiko mencetuskan tragedi yang bakal mengantui hidup mereka semua. Kemudian -

....................................................................................................................

Novel ni saya baca sehari je. Best gilaaa~! Walaupun ada scene scene yang 18tahun ke atas je boleh baca hehe tapiii seram ada. Misteri ada. Kelakar ada.

Akhir-akhir novel ni memang sangat best sebab membuatkan kita berfikir dan kita pun akan naturally berfikir what's next,what's next.

Berdebar debar pun ada baca novel ni.

Tapi ending dia okay. Tapi macammmm. tak logik? Yelah hantu taknak tinggalkan dunia ni dan mahu hidup dengan manusia. Ending dia siap pergi trip lagi dengan manusia. adehh hehe

Btw, tak rugi baca novel nii. :)

Daaa~wassalam :)


You May Also Like

2 comments

  1. dah lama x start baca novel ;-
    novel pon banyak tersusun dlm kotak belum beli rak buku lagii huhuhuhh

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p