RESULT KELUAR ESOK!

by - February 11, 2015
Assalamualaikumm semua~!

"Tinggal beberapa jam lagi keputusan peperiksaan semester satu sesi 2014/2015 akan dikeluarkan"- MPPUPM Official


Okay takpayah nak terkejut sangat kucing oii haha.

Sebenarnya takdelah terkejut esok result keluar sebab dah tahu dah 12Feb keluar result.

Tapi nervous dan debau debau tu toksah cerita la kan. Semua mesti dah pernah rasa perasaan-nervous-setiap-kali-ambik-result kann?

Apa-apa pun harap semuanya okay. Result okay. Hati okay. Jantung okay. Kucing atas tu okay. Okay mungkin dah boleh stop merepek sayidah.

Doakan saya ye semua~! :)

Wassalam~ :)


You May Also Like

11 comments

  1. Review tu tulis je pape.. Minimum 3 patah perkataan...


    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    ReplyDelete
  2. good luck ')
    anda telah ditag by cikbunga
    http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-free-template-by.html

    ReplyDelete
  3. semoga dapat result yg bagus yer...

    ReplyDelete
  4. All the best, do the best, be the best:)

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah result nya bagus. Saya pon nak tunggu result SPM. Nak tekencing rasanya bila fikir pasal result

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaaAllah amin thankyou :)

      haha jangan tencing rata rata hehe

      Delete
  6. gudluck n moga dpt result yg cemerlang...btw ezzu pun gelisah jgak tunggu result 13/2 student uitm...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p