http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

SEBELUM AKU BERNIKAH

By 11:54:00 PM

Assalamualaikum~!

Okay okay sabar sabar . Bukan saya yang nak kahwin. 
Tapiii~



Taraaa~
sebelum aku bernikah


Okay tu je nak tunjuk hehehe.

Kawan bagi pinjam.

Macam best buku ni. Tadi baca sikit, best !

Haih kalau bab bab cinta ni memang best kan :p


Thats all. Wassalam :)





You Might Also Like

10 comments

  1. ada org minat beli novel kerana tajuk nya..mcm pcl baca sinopsi..

    ReplyDelete
  2. ingatkann kc punya baru nak pinjam nanti.hahahah.esok nak pi carilahh ^^ jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Buat suspen jeee. Btw klu kc kawen. Jgn lupe jmput ye ye ye

    ReplyDelete
  4. Sy pun ada juga buku Hilal Asyraf ni :)
    Really motivating & full of encouragement. Semangat baca^^

    ReplyDelete
  5. Boleh geng dengan Bonde ni... :)

    ReplyDelete
  6. i like..tp xdpt lagi buku nie.. :(

    ReplyDelete
  7. huhh ingatkan nak cerita persiapan sebelum dia nok menikoh...

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.