http://pengetatvagina.blogspot.my/

Search This Blog

MINI CORNETTO

By 5:45:00 PM


MINI CORNETTO

Butter Scotch Flavour

Chunky Choc Flavour

BUTTER SCOTCH.CHUNCKY CHOCOLATE
Mini Cornetto :D

Malam semalam kat rumah selongkar peti ais. Bukak bukak taraaaaa~ ada satu kotak kecik niii. 
Mini Cornetto dalam diaaa~ Manyak sodap wohh hehehe.

Apalagiiii~ kita pun makang lewww! hehehe. 

Saya baru nak diet sikit tauuu sekarang nii
 tapiii kat rumah ni nampak gayanya memang takleh nak diet loh hehehe.


You Might Also Like

8 comments

  1. Tak payah diat lah.... Makan dgn family, dekat dengan ak ayah mmg menyelerakan.... kan kan

    ReplyDelete
  2. nyum nyum... sedapnya....
    belanja 1 boleh.. :)

    ReplyDelete
  3. sedapnyeee...terliur pulak petang-petang mcm ni..hehe..

    ReplyDelete
  4. Salam.. Singgah sini sambil baca entry.. Come visit my site http://sayeshukepink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Tetiba teringat iklan ice cream ni kat tv dedulu haha

    ReplyDelete
  6. Tak payah diet kc. Makan je. Yg penting kita hepiiiii :D

    ReplyDelete
  7. ayakk sedappnyeeee laam tak mkn eskrim..maklumlahh masih dlm pantang hee

    ReplyDelete

Silakan comment. Jangan malu, jangan segan yew :p

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di sayidahnapisah65@gmail.com.

[PENAFIAN] www.sayidahnapisah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.